Search

Ε. Λαμπάκης: «Σε 3 μήνες θα είναι έτοιμη η μελέτη για το νέο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης»

Διευκρινίσεις ως προς το θέμα του νέου κλειστού γυμναστηρίου που πρόκειται να γίνει στην Αλεξανδρούπολη, έδωσε μετά και τα όσα είπε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΣΑ» Παύλος Α. Μιχαηλίδης για την μελέτη αυτού, ο δήμαρχος της πρωτεύουσας του Έβρου Ευάγγελος Λαμπάκης πριν την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Όπως τόνισε ο κ. Λαμπάκης ο ίδιος ζήτησε από τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης να μην προχωρήσει το ΔΠΘ την μελέτη που είχε αναλάβει πριν 3 μήνες, πρώτον γιατί θα καθυστερούσε πολύ και δεύτερον επειδή θα κόστιζε στον Δήμο 300.000 ευρώ. Εν συνεχεία η τεχνική υπηρεσία του δήμου ήταν αυτή που ανέλαβε τη μελέτη και όπως είπε ο κ. Λαμπάκης θα την έχει έτοιμη σε 3 μήνες.

Αναλυτικά ο δήμαρχος της Αλεξ/πολης είπε:

«Πριν μία εβδομάδα είχα μία συνομιλία με τον Πρύτανη του ΔΠΘ ο οποίος μου είπε ότι χρείαζονται 7-8 μήνες για να ολοκληρωθεί η μελέτη για το νέο κλειστό γυμναστήριο. Τότε του ζήτησα αν δεν έχει και αυτός πρόβλημα να διακόψει το Πανεπιστήμιο την δουλειά για τη μελέτη γιατί θα βγαίναμε εκτός χρονοδιαγράμματος. Αυτός μου απάντησε καταφατικά και τότε δώσαμε το έργο της μελέτης του νέου κλειστού στην τεχνική υπηρεσία του δήμου η οποία θα την έχει ολοκληρώσει σε 3 μήνες».

Ο κ. Λαμπάκης διάβασε μάλιστα και από ένα έγγραφο που έχει μπροστά του, μία δήλωση του Πρύτανη του ΔΠΘ που επιβεβαίωνε τα όσα είπε ο ίδιος.

 

Share it