Search

Παρουσία Μαρινάκη και Μπέντο έκοψε την πίτα της η Ακαδημία του Ολυμπιακού! Στους τυχερούς της βραδιάς ο Ξενιτίδης

Με την παρουσία του Πρόεδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και του προπονητή των “ερυθρόλευκων” Πάουλο Μπέντο έγινε η γιορτή της κοπής της πίτας της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Στους τυχερούς της βραδιάς ήταν και ο Ξανθιώτης μέσος της Κ20 του Ολυμπιακού Γιώργος Ξενιτίδης(τον βλέπετε στην φωτογραφία με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, τέρμα αριστερά)

Το παρών στην όμορφη εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν τα 264 παιδιά των ομάδων της Ακαδημίας και φυσικά η ομάδα από τα ειδικά σχολεία του Πειραιά η οποία έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό», έδωσε φυσικά ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Γιώργος Παύλου, ο προπονητής του Ολυμπιακού κ. Πάουλο Μπέντο, ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης κ. Κριστιάν Καρεμπέ, ο Αθλητικός Διευθυντής κ. Φρανσουά Μοντεστό και ο Διευθυντής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου κ. Κούλης Δουρέκας.

Φυσικά εκεί ήταν όλα τα στελέχη και οι προπονητές της Ακαδημίας μας αλλά και ο Διευθυντής ΕΚΕ κ. Δομένικος Μασούλας και Διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα παιδιά που αποτελούν ίνδαλμα για όλα τα μέλη της Ακαδημίας, ο Γιώργος Μανθάτης, ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο Δημήτρης Νικολάου, που είναι μέλη της πρώτης ομάδας.

Οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί σε κάθε ομάδα φωτογραφήθηκαν με τον κ. Μαρινάκη. Οι τυχεροί ανά ομάδα είναι οι:

Κ20:  ΞΕΝΙΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΙΟΣ

Κ17: ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Κ16: ΤΣΕΡΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Κ15: ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

Κ14: ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κ13: ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κ12: ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κ11:  ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Κ10: ΛΑΜΠΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Κ9 : ΠΑΤΡΩΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

Κ8 :  ΖΩΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Share it