Search

Ικανοποίηση στην Μεικτή Θράκης από τη συμμετοχή της στο 1ο Διεθνές Τουρνουά που οργάνωσε η FK Tiverija και ο Δήμος Στρώμνιτσα!

Ενημέρωση σχετικά με τον απολογισμό της παρουσίας της Μεικτής Θράκης γνωστοποίησε με δελτίο τύπου της η επίλεκτη ομάδα των κοριτσιών που αποτέλεσαν την Μεικτή και μετείχαν στο 1ο Διεθνές Τουρνουά που οργάνωσε η FK Tiverija και ο Δήμος Στρώμνιτσα της F.Y.R.O.M. από 17 έως 19.02.2017 .

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:

“Με ικανοποίηση και αισιοδοξία η Μεικτή Θράκης επέστρεψε από τη συμμετοχή της στο 1ο Διεθνές Τουρνουά που οργάνωσε η FK Tiverija και ο Δήμος Στρώμνιτσα της F.Y.R.O.M. από 17 έως 19.02.2017 .

Στην 1η διεθνή συνάντηση για την πόλη της Στρώμνιτσα συμμετείχαν  οι Τiverija Strumica από τη F.Y.R.O.M. που κατέκτησε και την 1η θέση, η WFC Breznica από το Montenegro και η Sportica Bagoevgrad από τη Bulgaria.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή μας έτυχε άριστης φιλοξενίας από τους διοργανωτές του τουρνουά.

Η κ. Περιβολοπούλου και η κ. Βαλασούδη μπόρεσαν και παράταξαν μια αξιόμαχη ομάδα η οποία είχε να αντιμετωπίσει ομάδες με εμπειρία και επαγγελματισμό και αθλήτριες που στη βασική τους υποχρεωτική σχολική εκπαίδευση έχουν το ποδόσφαιρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεικτή δε συμμετείχε με την πλήρη σύνθεση της, δεδομένου ότι είναι σε εξέλιξη το πρωτάθλημα στη χώρα μας.

Το σημαντικότερο για τις κ.κ. Περιβολοπούλου και Βαλασούδη είναι ότι σιγά σιγά γίνονται βήματα, ώστε να θεσμοθετηθεί από την Ε.Π.Ο. η συγκρότηση μεικτών σε περιφερειακό επίπεδο. Οι αθλήτριες απέκτησαν εμπειρίες που θα τις βοηθήσουν πολύ στη συνέχεια, αλλά και οι ίδιες οι προπονήτριες είδαν τις αδυναμίες της ομάδας τις οποίες πρέπει να διορθώσουν ενόψει του 2ου Βαλκανικού που θα διεξαχθεί από 16-18 Ιουνίου 2017 στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Η προσπάθεια αυτή είναι διασυλλογική, σημαντική και αξίζει να συγχαρούμε τις διοικήσεις των αθλητικών σωματείων που συμμετείχαν: Θράκη, Ροδόπη 87, Καβάλα 86, Δόξα 2016, Πανσερραϊκή, Αγ. Αστέρας, Αγ. Γεώργιος Νέας Κρήνης.

Η Θράκη και τα άλλα αθλητικά σωματεία ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου κ. Χρήστο Καραβασίλη που ήταν πρωτοπόρος και αρωγός αυτής της προσπάθειας.”

Για περισσότερες φωτογραφίες κάντε κλίκ ΕΔΩ.

Share it