Search

Βασικός ο Μελιόπουλος στην φιλική ισοπαλία της Εθνικής Παίδων με την Κύπρο!

Ισόπαλη με 1-1 αναδείχτηκε η Εθνική Παίδων σε φιλικό αγώνα εναντίον της Κύπρου στην Πάφο, ο οποίος εντάσσεται στο πλαίσιο προετοιμασίας των δύο ομάδων για την αμέσως προσεχή προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017.

Η Κύπρος πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 75′ με δυνατό διαγώνιο σουτ του Δημήτρη Τουμάζου. Τρία λεπτά αργότερα (78′), η ομάδα του Βασίλη Γεωργόπουλου “αντέδρασε” και έκανε το 1-1 με πλασέ του Βασίλη Δεδίδη. Βασικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα έπαιξε ο μέσος της Κ17 της Ξάνθης, Δημήτρης Μελιόπουλος(με το νούμερο 15). Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι.

ΚΥΠΡΟΣ: Πιττάτζιης, Σεργίου (41′ Σωκράτους), Καραγιάννης, Μιχαήλ, Ιωάννου (Κωστή), Λουκά (65′ Πικής), Γερολέμου (65′ Κατσαντώνης), Ραουνάς (41′ Χριστοδούλου), Σιέλης (55′ Ανδρέου), Γενεθλίου, Ανδρέου (55′ Τουμάζου).

ΕΛΛΑΔΑ: Τσιμόπουλος, Μαρτίνης (67’ Μωραϊτάκης), Μιχαηλίδης, Ατζούλας, Λυρατζής (41’ Εμμανουηλίδης), Μαυρουδής (67’ Δεδίδης), Ντουμάνης (41’ Παπαδόπουλος), Αλεξανδρόπουλος (41’ Βουτσάς), Μελιόπουλος, Βράκας (41’ Κατσούκης), Χριστόπουλος (67’ Τσερεγκώφ).

Share it