Search

Προπηλακισμοί Καλαϊτζίδη έναντι του Εβρίτη διαιτητή Κυριαζίδη και αστυνομικού!(video) H στάση του Γιάννη Πουρλιάκα

Η Δόξα Προσκυνητών στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, κατάφερνε και κρατούσε τον ισχυρό και ποιοτικό Απόλλωνα Καλαμαριάς στο μηδέν για 45 λεπτά.

Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και ιδιαίτερα βαρύ απ’ την ισχυρή βροχόπτωση οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πουρλιάκα έβαλαν δύσκολα στους “Πόντιους” στο πρώτο ημίχρονο ενώ θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί κιόλας με τοους Κατσαρό και Κεϊτά.

Η αγωνιστικότητα αυτή των γηπεδούχων μάλλον δεν άρεσε στον προπονητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο οποίος απ’ το πρώτο λεπτό δεν σταμάτησε να καταφέρεται λεκτικά έναντι των ποδοσφαιριστών της Δόξας Προσκυνητών και της εβρίτικης διαιτητικής τριπλέτας. Μόλις μάλιστα ο διαιτητής Κυριαζίδης έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης επιτέθηκε φραστικά σε ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων αφήνοντας απαράδεκτα υπονοούμενα για την αγωνιστικότητά τους (όπως θα δείτε στο βίντεο ο Γενικός Αρχηγός των γηπεδούχων, Δημήτρης Παγωνίδης, απομακρύνει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του για να μην δοθεί συνέχεια),  όρμησε στη συνέχεια στον διαιτητή, για να του εκφράσει τα παράπονά του(που είχαν να κάνουν λογικά με το ακυρωθέν τέρμα του Πόποβιτς) σε έντονο ύφος και ακατάλληλη γλώσσα, ενώ έφτασε μέχρι και να απωθήσει με τα χέρια αστυνομικό, με το παράδοξο να είναι πως δεν υπήρχε αντίδραση ούτε απ’ τον ίδιο ούτε απ’ τους συναδέρφους του, οι οποίοι είχαν σπεύσει για να επιβάλλουν την τάξη. Παράδοξο no2 η ύπαρξη στον αγωνιστικό χώρο δύο εύσωμων ανδρών.

Δείτε το βίντεο μέσα απ’ την κάμερα του xronos.gr

https://www.youtube.com/watch?v=_LGXFzsPjao&feature=share

Και φωτογραφίες απ’ το paratiritis-news.gr…

Σε άλλο ύφος και επίπεδο ήταν η στάση του Γιάννη Πουρλιάκα της Δόξας Προσκυνητών. Ο κ. Πουρλιάκας με ανάρτησή του στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης καταδίκασε την στάση του συναδέρφου του, αναφέροντας πως τέτοιες συμπεριφορές δεν χωρούν στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ακόμη ο προπονητής των Προσκυνητών και παλιά δόξα του Πανθρακικού, επισήμανε πως μ αυτή τη συμπεριφορά τελικά ο κ. Καλαϊτζίδης κατάφερε να επηρεάσει καταστάσεις, με την Δόξα Προσκυνητών να έχει έντονα παράπονα για το γκολ με το οποίο οι “Πόντιοι” άνοιξαν το σκορ, θεωρώντας πως ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση offside.

http://

Photo Credit: paratiritis-news.gr

Share it