Search

Τέλος η κανονική περίοδο στην Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, με τι βαθμούς ξεκινούν οι ομάδες σε πλέι οφ και πλέι άουτ

Με τα παιχνίδια του σαββατοκύριακου 18-19 Φεβρουαρίου  ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας, και μετά τα καρναβάλια οι ομάδες θα μπούν σε ρυθμούς πλέι οφ και πλέι άουτ

Θυμίζουμε πως φέτος για πρώτη φορά με την ολοκλήρωση και του δεύτερου γύρου της κανονικής διάρκειας  οι ομάδες θα μπουν χωριστούν σε δύο γκρουπ και θα συνεχίσουν στα πλέι οφ οι ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο στην Α1 κατηγορία, και των πλέι άουτ οι ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους.

Στα πλέι οφ που θα παλέψουν για τις δύο θέσεις που οδηγούν στην άνοδο στην Α1 θα πάρουν μέρος οι Απόλλων Ξάνθης, Ερμής Μάνδρας, Άτλας Σελίνου, Κενητή και  Παύλος Μελάς Κουτσού. Εκεί θα έχουμε σπουδαία μάχη καθώς η βαθμολογική διαφορά των ομάδων της τετράδας με τον πέμπτο δεν ήταν μεγάλη και έτσι ξεκινούν με πολύ μικρές διαφορές κάτι που μας προαναγγέλλει μεγάλες μάχες για τις δύο πρώτες θέσεις, αν και την Πέμπτη που θα γίνει η κλήρωση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον απ’ όλους καθώς θα υπάρξει και ενημέρωση για το τι μέλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

Ενώ στα πλέι αουτ τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα, καθώς με τα τωρινά δεδομένα η παραμονή του Ορφέα Ξάνθης στην Γ’ Εθνική κατηγορία στέλνει μόλις μια ομάδα στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης και αυτή θα είναι η ομάδα του Κεραυνού Λευκόπετρας που έχει αποχωρήσει απο το πρωτάθλημα. Οπότε οι τέσσερις υπόλοιπες ομάδες θα παίξουν πλέι άουτ χωρίς άγχος καθώς θα είναι και τη νέα χρονιά στην Α2 περιμένοντας βέβαια να δουν πως θα χωριστούν οι κατηγορίες μετά τις εξαγγελίες του Προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης για τρεις κατηγορίες τη νέα χρονιά.

Στα πλέι άουτ θα αγνωιστούν οι Κεσσάνη Ερασμίου, Ελπίδα Γενησέας, Ορφέας Ν. Αμισσού και Δόξα Μυρωδάτου.

Πάμε όμως τώρα σε αυτό που μας απασχολεί ποια θα είναι δηλαδή η βαθμολογική κατάταξη τόσο τα πλέι οφ όσο και τα πλέι άουτ της Α2 κατηγορίας. Σημειώνουμε πως για να βγει η βαθμολογία διαιρείται η διαφορά των ομάδων απο την 5η της ειδικής κατάταξης στα πλέι οφ και 10η των πλέι άουτ δια του 4. Στην περίπτωση των πλέι άουτ και της αποχωρήσασας Λευκόπετρας την μετράμε ως -6:

ΠΛΕΙ ΟΦ

1.Απόλλων Ξάνθης  2

2.  Ερμής Μάνδρας   1

3. Άτλας Σελίνου   1

4.Κεντητή    1

5. Π. Μελάς Κουτσού  0

ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ

6. Κεσσάνη Ερασμίου    9

7. Ελπίδες Γενησέας      7

8. Ορφέας Ν. Αμισσού    6

9. Δόξα Μυρωδάτου   4

10. Κεραυνός Λευκόπετρας    -*

*Αποχώρησε απο το πρωτάθλημα και υποβιβάζεται

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Share it