Search

«Έβρεξε» γκολ στην Αλεξανδρούπολη, ΑΛΕΞ – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-6! (photos)

Με 6 γκολ φιλοδώρησε το ΑΛΕΞ η ΑΕ Διδυμοτείχου στην επίσκεψη της στην Αλεξανδρούπολη, επικρατώντας 6-1 στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» στα πλαίσια της 14ης αγωνιστκής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Εκτός από την πολλή βροχή που έπεσε κατά τη διάρκεια του αγώνα δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, βρόχη έπεσαν και τα γκολ με την ΑΕΔ να βάζει 3 σε κάθε ημίχρονο.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 14′, με τον Ιντζέ να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του Βόρειου Έβρου. Το 0-2 έγινε 10 λεπτά αργότερα από τον κάπτεν του Διδ/χου Γιαννόπουλο, ενώ στο 35′ ο Αγγελακάκης ανέβασε τον δείτκη του σκορ στο 0-3.

Στο β’ μέρος οι δυνάμεις των παικτών του ΑΛΕΞ τελείωναν και οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν ακόμη περισσότερο στο σκορ. Στο 68′ ο Καλυμνιός που είχε περάσει πριν οκτώ λεπτά στο ματς ως αλλαγή στη θέση του Γωνιάδη, στην προσπάθεια του να βγάλει μία σέντρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καρβουνίδη, πετυχαίνοντας (άθελα του) ένα τρομερό τέρμα. Στο 70′ το ΑΛΕΞ θα μειώσει στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κυζιρίδη, αλλά η ΑΕΔ είχε και άλλα γκολ να βάλει. Στο 78′ το 1-5 θα γίνει από τον Παντελίδη και στο 82′ ο Καλυμνιός με δεύτερο προσωπικό του τέρμα θα διαμορφώσει το τελικό 1-6, με τους γηπεδούχους να τα έχουν παρατήσει.

Ο κόουτς της ΑΕ Διδυμοτείχου κ. Αναστασιάδης ξεκούρασε παίκτες εκμεταλλευόμενος τη διαφορά που υπήρχε στο σκορ, ενώ από την άλλη ο κ. Καραπαναγιώτου με μόλις 3 παίκτες στον πάγκο δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα οπότε περιορίστηκε σε μόλις 1 αλλαγή.

Συνθέσεις: 

ΑΛΕΞ (Καραπαναγιώτου): Καρβουνίδης, Χλωρίδης, Δεληγιαννίδης, Γιακουμπίδης, Παπανικολάου, Τσαχιρίδης, Βασιλικός (71′ Μκρτσιάν), Σιμτσάκης, Παγωνίδης, Μανωλίδης, Κυζιρίδης.

ΑΕ Διδυμοτείχου (Αναστασιάδης): Ζλατάνης, Θάνος, Παντελίδης, Τζανετάκος (63′ Καζαλάς), Άχπας, Πετρόπουλος Σ., Αγγελακάκης, Πετρόπουλος Κ. (54′ Γκαβανόζης), Γωνιάδης (60′ Καλυμνιός), Γιαννόπουλος, Ιντζές.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος – Βοηθοί: Γεωργακούδης, Παλαιοπάνης.

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Share it