Search

Photos: 45κλικ απο την λευκή ισοπαλία του Ορφέα Ξάνθης με τον Απόλλων Παραλιμνίου

Κόλλησε στο μηδέν ο Ορφέας Ξάνθης που παρότι καλύτερος απο τον αντίπαλο του στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να πάρει τη νίκη μένοντας στο 0-0 με τον Απόλλων Παραλιμνίου.

Η ομάδα του Ορφέα μπήκε απο την αρχή του αγώνα καλύτερα προσπάθησε α απειλήσει με σουτ του Γιάννη Καραγκιόζη αλλά και του Χαλίλ Ιμπράμ χωρίς όμως να καταφέρει να βρει τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τοτολίδη που κρατούσε το μηδέν με καίριες παρεμβάσεις, με κορυφαία αυτή όταν σταμάτησε εξ’ επαφής το σουτ του Χαλίλ Ιμπράμ.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έχασε τον ρυθμό του λόγω της έντονης βροχόπτωσης που έκανε ακόμη πιο βαρύ το γήπεδο, με τους γηπεδούχους να απειλούν με σουτ των Καραγκιόζη και Τορομανίδη, ενώ απο την πλευρά της η ομάδα των Σερρών έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες αρχικά με την εκτέλεση φάουλ του Γαϊδαρτζή που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ρούφος αλλά και στο κακό τελείωμα του Φιλέντα σε τετ-α-τετ με τον Ρούφο. Η ομάδα του Ορφέα πάντως θα μπορούσε να πάρει το ματς αν η σέντρα σουτ του Μουμίνογλου στο φινάλε δεν έβρισκε απάντηση απο τον Τοτολίδη που έπεσε στην γωνιά του και αποσόβησε τον κίνδυνο με τις δύο ομάδες να μένουν στην λευκή ισοπαλία, αποτέλεσμα που είχαμε και στο πρώτο ματς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιμίδης με βοηθούς τους Κίτσο και Τερεζόπουλο της ΕΠΣ Έβρου.

Θυμηθείτε τις καλύτερες φάσεις και την εξέλιξη των αγώνων μέσα απ΄ το Live του SportsAddict.gr

Θυμηθείτε την βαθμολογία της Γ’ Εθνικής κατηγορίας

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Χαλίλ Ιμπράμ (75’ Λαζαρίδης), Κατρανίτσας, Θεοδωρίδης Χ., Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Τορομανίδης (77’ Χιντ Ιμέρ), Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Τοτολίδης, Κοσμίδης, Γαλακτερός, Παναγιωτίδης, Μερεσιώτης, Δέντζας, Λιάρας (85’ Καρακούτης), Ναλπάντης, Μεντής (70’ Σελαματζίδης), Γαϊδαρτζής, Τάκας (60’ Φιλέντας).

Share it