Search

Σε άλλο level το στήσιμο για φώτο των πρωτοπόρων στην ΕΠΣ Θράκης!

Ο τρόπος που η παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ στην Εθνική Ουαλίας φωτογραφιζόταν πριν απ’ την έναρξη μιας αναμέτρησης είχε γίνει viral καθώς είχε υιοθετηθεί από πολλές ομάδες ακόμη και σε επίπεδο ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Η πρώτη ομάδα στη Θράκη που αντέγραψε την… πρωτοποριακή ιδέα των Ουαλών, ήταν ο Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου στις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης στο ντέρμπι με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου. Ακολούθησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου και οι Βασίλισσες της Θράκης που παίζουν στη Β’ Εθνική Γυναικών.

Το γεγονός που ξεχωρίζει αυτή την φορά το στήσιμο των αρχικών 11 ποδοσφαιριστών και το καθιστά ένα level πιο πέρα απ’ τη… σύλληψη των Ουαλών είναι πως… πάει το παρωχημένο 3 ποδοσφαιριστές πάνω και 8 κάτω, με τον Μ. Αλέξανδρο Ιάσμου (που πρώτος υιοθέτησε όπως διαβάσατε τον διαφορετικό τρόπο στησίματος στη Θράκη) να εγκαινιάζει το 10 πάνω και ένας (ο τερματοφύλακας) μόνος καθιστός.

Οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Αϊβάζη πήραν αυτή την… πόζα πριν την έναρξη του παιχνιδιού στην έδρα του Ορφέα Στρύμη, απ’ την οποία έφυγαν με το διπλό, παραμένοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η εν λόγω φωτογραφία από rodopisports.gr

Διαφορετικό; Σίγουρα ναι. Και στο πλαίσιο φυσικά της πλάκας που καλό είναι να διαταράσσει που και που την σοβαροφάνεια.

 

Share it