Search

Ένα δεκάλεπτο και ένα σερί 16-0 ήταν αρκετό για την ΑΕ Κομοτηνής για να κερδίσει στην Καβάλα τον Αστέρα!

Με εκπληκτική εμφάνιση στο τρίτο δεκάλεπτο και το εντυπωσιακό 16-0 αμέσως μετά την ισοφάριση των γηπεδούχων σε 43-43 ήταν  αρκετό για να δώσει στην ΑΕ Κομοτηνής ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα, με την ομάδα της Κομοτηνής να κερδίζει μέσα στην Καβάλα τον Αστέρα και να διατηρείτε στην δεύτερη θέση.

Η ομάδα της Κομοτηνής έβγαλε εξαιρετική αντίδραση απέναντι στον μαχητικό Αστέρα που για ένα ημίχρονο αλλά και τα τρία πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, όμως κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι πάτησαν το γκάζι και δεν επέτρεψαν καμία αντίδραση απο την ομάδα της Καβάλας με τους παίκτες του κόουτς Κοκκινόπουλου να βγάζουν εξαιρετικά πράγματα στο γήπεδο. έχοντας χτίσει διαφορά 17 πόντων στο φινάλε της τρίτης περιόδου, το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων να αντιδράσουν οι παίκτες της ΑΕ Κομοτηνής είχαν τις απαιτούμενες απαντήσεις για να φτάσουν σε μια άνετη νίκη.

Διαιτητές: Γρέκος, Σελεβός

Δεκάλεπτα: 14-18, 32-34(ημίχρονο), 43-60, 65-75(τελικό αποτέλεσμα)

Αστέρας (Μαγιάννης): Παπαζώτος 4, Τεμεκονίδης, Μπόζης 12 (2), Μαρκόπουλος 4, Γ. Σουλίδης, Αθανασιάδης 23 (1), Αργυρίου 5, Χαριζάνης 7, Μυζίου 3, Ζαρωτιάδης 7.

Α.Ε. Κομοτηνής (Κοκκινόπουλος): Σταματέλος 11 (3), Καραμανλής, Βάκρινος 6, Λεχούδης 17, Κουτσοβασίλης 15 (2), Δ. Καραμπέκης 17, Βαχαρίδης 5 (1), Παλλάκης 4.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 17 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Share it