Search

Καθοριστική νίκη μέσα στην Κατερίνη για την Ασπίδα Ξάνθης που πήρε βαθμολογική ανάσα!

Παρά την απουσία του Κουτσογιάννη που ακολούθησε την αποστολή  για ψυχολογικούς λόγους, αλλά δεν μπορούσε να αγωνιστεί οι παίκτες της Ασπίδας Ξάνθης πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κατάφερε να φτάσει σε μια σημαντική νίκη μέσα στην Κατερίνη επί του Πιερικού.

Η ομάδα της Ξάνθης είχε το προβάδισμα απο την αρχή του αγώνα και όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε συνεχώς την διαφορά απο την αντίπαλο της, φτάνοντας στα τελειώματα του ημιχρόνου να φτάσει στην διαφορά σε διψήφια διαφορά την οποία κατάφερε να διαφυλάξει μέχρι το φινάλε και να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση.

Κορυφαίοι για τους Ξανθιώτες οι Ασημάκης, Μανδαλάκης, Τσιαβές, Γρούδος και Πετς με το ευχάριστο για τον Κώστα Ιωαννίδη να είναι το γεγονός πώς  πήρε σκορ σχεδόν από όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του, ενώ οι παίκτες του απέδωσαν εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση.

Διαιτητές: Φακίτσας, Ζαχαρής.

Δεκάλεπτα: 13-17, 25-36, 36-57, 50-75.

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Τανατζής 2, Γκοντόπουλος 3 (1), Καλτσούνας 3, Γκογκίδης 5 (1), Καραγκιολίδης 12, Χανέλλι 3 (1), Τοπούζης 9 (1), Κωνσταντινίδης 5, Τσιρογιάννης 7 (1), Παπαμιχαήλ.

Ασπίδα Ξάνθης (Ιωαννίδης): Μασμανίδης, Παπαδάκης 2, Γρούδος 11, Τσιώγκας, Στεφανίδης 3 (1), Καραμπίνης, Τσιαβές 15 (1), Κουτσογιάννης, Ασημάκης 16 (3), Παπαθανασίου 3 (1), Μανδαλάκης 15 (1), Πετς 10 (2).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 19 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Share it