Search

Όλα στραβά για την Ξάνθη στο Περιστέρι! Έχασε στο φινάλε το ματς και τον Καρασαλίδη

Για τρίτο διαδοχικός έκτος έδρας παιχνίδι η Ξάνθη δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα απο το γήπεδο, και έτσι μετά το “Καραϊσκάκη και τη Νέα Σμύρνη γνώρισε την ήττα και στο Περιστέρι απο τον Ατρόμητο με 2-1, χάρις σε δύο τέρματα στα φινάλε των ημιχρόνων και παρότι είχε ισοφαρίσει με πέναλτι ο Γιουνές. Στα αρνητικά και η αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Καρασαλίδη ενώ στο φινάλε ο Ρουμάνος τεχνικός της Ξάνθης ήταν έξαλλος με τον Παπαπέτρου.

Η ομάδα της Ξάνθης με αυτό το αποτέλεσμα παραμένει πέμπτη με 33 βαθμούς όμως πλέον αναμένει με ενδιαφέρον το ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού αλλά και των υπολοίπων ομάδων που βρίσκονται κοντά στην ομάδα της Θράκης. Τα γκολ που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα επιτεύχθηκαν στα τέλη των δύο ημιχρόνων και τα σημείωσαν οι Πλατέλλας (42’) και Τόνσο (85’).

Στις καλύτερες φάσεις του αγώνα, στο 3’ ο Βασιλακάκης έκανε το γύρισμα και ο Λουσδέρο επιχείρησε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να περνά άουτ. Στο 27’ την ψελοκρεμαστή σέντρα σουτ του Πλατέλλα από δεξιά, απέκρουσε σε κόρνερ ο Ζίβκοβιτς. Στο 33’ το νέο σουτ του Λουσέρο πέρασε άουτ. Λίγο αργότερα ο Γιουνές έκλεψε την μπάλα από τον Φυτανίδη και από δεξιά έκανε την δυνατή σέντρα με την μπάλα να περνά παράλληλα από την εστία. Στο 39’ ο Συλλά με τον Βασιλακάκη έκλεψαν την μπάλα με τον δεύτερο να πιέζει και τον Γκορμπούνοφ που έχασε το κοντρόλ αλλά στη συνέχεια μπλόκαρε. Στο 42’ ο Ντάουντα έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Πλατέλλας με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0. Στο 44’ ο Βασιλακάκης δεν έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή με τη νέα ευκαιρία να χάνεται. Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Συλλά επιχείρησε το μακρινό σουτ που δεν είχε στόχο.

Στο 54’ ο Γιουνές ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Γκορμπούνοφ και καταλογίστηκε πέναλτι με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας να φτάνει τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα και την 1η θέση. Στο 72’ από πλάγια ο Λημνιός αστόχησε στο πλάγιο σουτ του. Στο 79’ το σουτ του Πλατέλλα μπλόκαρε εύκολα ο Ζίβκοβιτς. Στο 85’ ο Τόνσο μπήκε από αριστερά στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-1. Στ0 93’ την κεφαλιά του Λάζιτς μπλόκαρε ο Γκορμπούνοφ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (ΕΠΣ Αθηνών) με βοηθούς τους κ.κ. Λάζαρο Δημητριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) – Ιορδάνη Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Σπυρίδων Σελίμος (ΕΠΣ Λακωνίας). Ενώ εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση του Ραζβάν Λουτσέσκου με το φινάλε του αγώνα, με τον Ρουμάνο να κατευθύνεται έξαλλος προς τον διαιτητή του αγώνα και τον Γιώργο Κασναφέρη να προσπαθεί να τον συγκρατήσει.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ(Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Μπάγκα (64’ Μανιάτης), Κιβρακίδης, Κατράνης, Ουμπίδες, Λημνιός, Πλατέλλας (79’ Λε Ταλέκ), Τόνσο, Ντάουντα (87’ Κυβρακίδης).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβτς, Ορφανίδης Λ., Συλλά, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Λουσέρο, Καμαρά (59’ Τριάδης), Ντε Λούκας (75’ Πιτσέλι), Λάζιτς, Βασιλακάκης (84’ Λισγάρας), Γιουνές.

Share it