Search

Χωρίς φρένα το τρένο της Ελπίδας, παρέμεινε στην κορυφή ο Μ. Αλέξανδρος! Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης!

Το απόλυτο μέσα στο 2017 συνέχισε η Ελπίδα Σαπών, που κατάφερε να περάσει και απ’ την έδρα της σκληροτράχηλης Γρατινής με 3-4, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλά γκολ (σύνολο 7) και εναλλαγή συναισθημάτων (1-3 ημιχ.)!

Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου με αυτή τη νίκη της άνοιξε την ψαλίδα απ’ την Γρατινή με την οποία πριν το ματς την χώριζαν 6 βαθμοί, ενώ πλέον 9. Ακόμη, αυτό το αποτέλεσμα, έστειλε το γκρουπ των 4 πρώτων ομάδων στην βαθμολογία μακρυά απ’ τις υπόλοιπες δύο, με τις οποίες θα απαρτίσουν την εξάδα των play off. Ο πρωτοπόρος Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου έκανε το «καθήκον» του περνώντας εύκολα απ’ τη Στρύμη με 1-4, ενώ και ο ΠΑΟΚ Κοσμίου με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο απέναντι σε Αστέρα Αιγείρου και Ηρακλή Σαπών αντίστοιχα.

Ο Μέγας Αλέξανδρος θα παραμείνει σίγουρα πρωτοπόρος για μια ακόμη αγωνιστική καθώς την 17η θα πάρει ένα ξεκούραστο τρίποντο στο προγραμματισμένο ματς με τους Ασώματους που έχουν αποχωρήσει, ο δεύτερος ΠΑΟΚ Κοσμίου θα κοντραριστεί με τον Ηρακλή Σαπών που ακόμα δεν έχει κάνει «σεφτέ», με τα παιχνίδια της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου και τις Ελπίδας Σαπών να είναι σαφώς πιο «επικίνδυνα῾

Τα αποτελέσματα:

Ένωση Ασωμάτων – Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων 0-3 α.α.

Δόξα Γρατινής – Ελπίς Σαπών: 3-4

Ορφέας Στρύμης – Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου: 1-4

Δόξα Σώστη – Ορφέας Ξυλαγανής: 0-1

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Αστέρας Αιγείρου: 2-0

Ηρακλής Σαπών – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου: 0-2

Η βαθμολογία

1. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 40

2. ΠΑΟΚ Κοσμίου 39

3. Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 36

4. Ελπίδα Σαπών 36

5. Δόξα Γρατινής 27

6. Ορφέας Ξυλαγανής 28

7. Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων 22

8. Αστέρας Αιγείρου 15

9. Δόξα Σώστη 14

10. Ορφέας Στρύμης 13

11. Ηρακλής Σαπών 0

12. Ένωση Ασωμάτων (αποχώρησε)

Η επόμενη αγωνιστική:

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Ελπίδα Σαπών

Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου – Ένωση Ασωμάτων 3-0 α.α.

Ορφέας ξυλαγανής – Δόξα Γρατινής

Αστέρας Αιγείρου – Ορφέας Στρύμης

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Δόξα Σώστη

Ηρακλής Σαπών – ΠΑΟΚ Κοσμίου

Share it