Search

Μπροστά στους φίλους του απο την Θράκη σήκωσε το Κύπελλο μέσα στο Αλεξάνδρειο ο Παναθηναϊκός!

Για 18η φορά στην ιστορία του και για 6η συνεχόμενη, οι «πράσινοι» πανηγύρισαν την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας πραγματοποιώντας επίδειξη δύναμης στο μεγαλύτερο μέρος του β’ ημιχρόνου! Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη στον τελικό του Nick Galis Hall  με 68-59, σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με καθυστέρηση μιας ώρας λόγω της παρουσίας οπαδών των “κίτρινων” στον χώρο των επισήμων.

Ακόμη κι έτσι, το “τριφύλλι” έφτασε στην κατάκτηση του 18ου Κυπέλλου της ιστορίας του (και 60ου συνολικά), μεγαλώνοντας το δικό του σερί στον θεσμό. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη γύρισε από το -17 (54-37 στο 31’45”), αλλά ένα μεγάλο τρίποντο του Κέι Σι Ρίβερς (στο 37’20”) και τα λάθη των “κιτρίνων” έβαλαν τέλος σε οποιαδήποτε επιδίωξη ανατροπής στο Nick Galis Hall.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν και φίλοι των “πράσινων” απο τους τοπικούς συνδέσμους της Θύρας 13 Κομοτηνής και Ορεστιάδας που βρέθηκαν στις εξέδρες  Nick Galis Hall   και πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του Κυπέλλου απο την ομάδα τους.

Share it