Search

Με 18αδα για την επιστροφή στις νίκες ο Ορφέας Ξάνθης που την Κυριακή υποδέχεται τον Απόλλων Παραλιμνίου

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ορφέας Ξάνθης ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Απόλλων Παραλιμνίου την Κυριακή στις 15:00 στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Η ομάδα της Ξάνθης μετά το 0-0 με τον Μακεδονικό Φούφα έδειξε για ακόμα ένα ματς πολύ θετικά δείγματα, θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά απο σχεδόν ένα μήνα και το διπλό στην Κομοτηνή επί των Προσκυνητών, με το τεχνικό τιμ να μην έχει νέα προβλήματα καθώς εκτός είναι οι γνωστοί τρεις. Οι τιμωρημένοι Βασίλης Μαλαδένης και Νίκος Μελισσόπουλος και ο τραυματίας Καρά Αλή Ονούρ, μάλιστα ο Μελισσόπουλος εκτίει σε αυτό το ματς και επιστρέφει στο παιχνίδι με τον ΑΟ Καρδίας την επόμενη αγωνιστική σε αντίθεση με τον Μαλαδένη που θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς.

Η 18μελή αποστολή του Ορφέα αποτελείται απο τους: Ρούφος, Αθανασίου, Μακράκης, Χακή Τζαμπάζ, Θεοδωρίδης Χ., Καραγκιόζης Β., Κατρανίτσας, Μαυρόπουλος, Μπουνταγκίδης, Μυγγίδης, Τορομανίδης, Χαλίλ Ιμπράμ, Καδήρ Κεχαγιά, Μουμίνογλου, Λαζαρίδης, Θεοδωρίδης Κ., Καραγκιόζης Γ., Χίντ Ιμέρ

Share it