Search

“Καθάρισε” απο το πρώτο ημίχρονο το ματς με τον Πανσερραϊκό η Ασπίδα και βλέπει “τελικό” με το Δημοκρίτειο!

Έχοντας τον έλεγχο του αγώνα απο την αρχή η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης έπαιξε όσο χρειαζόταν για να “καθαρίσει” το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό, και πλέον οι Ξανθιώτες στρέφουν την προσοχή τους στην μεγάλη αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με το Δημοκρίτειο στο “Φίλιππος Αμοιρίδης” αναμέτρηση που με νίκη η ισοπαλία της Ασπίδας εξασφαλίζει την πρωτιά των Ξανθιωτών.

Οι Ξανθιώτες έχτισαν σημαντική διαφορά απο τα μέσα του πρώτου μέρους αυξάνοντας το στα 6 τέρματα στο φινάλε του πρώτου μέρους, και στο +7 στα μέσα του δευτέρου μέρους, με τους παίκτες των γηπεδούχων έχοντας απόσταση ασφαλείας να χαλαρώνουν μην έχοντας και σημαντική πίεση απο τους φιλοξενούμενους.

Ο προπονητής της Ασπίδας είχε την ευκαιρία να κάνει αρκετές δοκιμές και ενόψει του αγώνα με το Δημοκρίτειο, θέλοντας παράλληλα να κρατήσει “ζεστούς” όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του. Πολύ καλή η παρουσία των ξανθιωτών στην άμυνα αλλά και στην επίθεση προσφέροντας και ωραίο θέαμα στον λιγοστό κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης”.

Δεκάλεπτα: 5-3, 11-6, 17-11(ημίχρονο), 23-15, 27-20, 31-25(τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Θ. Βαφειάδης): Ναθαναηλίδης  4, Μπέλλιας  3, Βασιλειάδης Β. 1, Τσαντίδης  2, Καραπαπάζογλου 1, Ρούφος  7, Μπρατίδης  4, Σαλήογλου  2, Παπαστάμου  2, Καίκης  1, Σιλέλογλου 1, Ευθυμίου, Λιόντος 2, Παπαδόπουλος  1.

 

Share it