Search

Ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για Ατρόμητο και οι παίκτες του έκαναν έκπληξη για τα γενέθλια του!

Τα γενέθλιά του είχε σήμερα ο προπονητής του ΑΟ Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής έκλεισε τα 48 του χρόνια και δέχθηκε μία όμορφη έκπληξη από συνεργάτες και ποδοσφαιριστές.

Πριν ξεκινήσει την καθιερωμένη ανάλυση βίντεο, οι Στράτος Σβάρνας και Κωνσταντίνος Κώστας – εκ μέρους όλης της ομάδας – πήγαν την τούρτα στον Λουτσέσκου και στη συνέχεια άπαντες ευχήθηκαν χρόνια πολλά και πολλές επιτυχίες. Η τούρτα απεικόνιζε μία μεγάλη φωτογραφία του προπονητή με τις ανάλογες ευχές για χαρούμενα γενέθλια, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μένει έκπληκτος και φυσικά να δέχεται με ικανοποίηση αυτή την ξεχωριστή πρωτοβουλία.

Στη συνέχεια υπήρξε ανάλυση αντιπάλου στις φάσεις που παρακολούθησαν οι προπονητές με την τεχνική ηγεσία να κάνει τις επισημάνσεις της και στη συνέχεια δόθηκαν οι τελευταίες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές στα γήπεδα του προπονητηρίου της ομάδας και σε θέματα τακτικής αλλά και στα τελειώματα φάσεων.

Μετά το τέλος των ασκήσεων ανακοινώθηκε η αποστολή που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Camara Khassa, De Lucas Pablo, Lazic Djordje, Lucero Adrián, Mejia Alfredo Antonio Escobar, Pizzelli Marcos Pinheiro, Soltani Karim, Sylla Salimo, Younés Hamza, Živković Živko, Βασιλακάκης Θεόδωρος, Ζαρόπουλος Μιχάλης, Καρασαλίδης Αριστοτέλης, Λισγάρας Χρήστος, Ορφανίδης Λάζαρος, Ράνος Αντώνιος, Τριάδης Παναγιώτης, Φλίσκας Κώστας.

Share it