Search

Οι εφτά Θρακιώτες αθλητές και αθλήτριες που θα μετέχουν στο Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου!

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το προσεχές σαββατοκύριακο η συνάντηση των κορυφαίων αθλητών του κλειστού στίβου στην χώρα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας(ΣΕΦ). Σύμφωνα με τις συμμετοχής στους αγώνες αναμένεται να πάρουν μέρος περισσότεροι από 1.000 αθλητές και αθλήτριες, αφού έχουν δηλωθεί 624 άνδρες και 423 γυναίκες στο σύνολο των αγωνισμάτων.

Βέβαια δεν λείπουν και οι απουσίες με κορυφαία αυτή του Θρακιώτη πρωταθλητή του ύψους Κώστα Μπανιώτη(θυμηθείτε ΕΔΩ), όμως και φέτος η Θράκη θα δώσει δυναμικό παρών με την συμμετοχή 2 αθλητών και 5 αθλητριών και απο τα τρία γεωγραφικά διαμερίσματα της περιοχής μας.

Απο τις μεγαλύτερες ελπίδες για διάκριση αναμφισβήτητα αυτή της Αναστασίας Καρακατσάνη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που θα αγωνιστεί στα 3,000μέτρα, ενώ ο Εθνικός θα έχει παρουσία και στο τριπλούν χάρις την πρωταθλήτρια του Σπυριδούλα Ναζίρη(πρώτη στην κεντρική φωτογραφία).

Με δύο αθλήτριες θα μετέχει στους αγώνες και ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής με την 20χρονη Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου να τρέχει στα 60μέτρα, ενώ στα 60μέτρα με εμπόδια θα αγωνιστεί η 22χρονή Άλκηστις Γεωργίου(δεύτερη στην κεντρική φωτογραφία).

Πέρα απο τον Εθνικό παρουσία απο Έβρο θα έχουμε και με την συμμετοχή της Αθανασίας Καπούτση(τρίτη στην κεντρική φωτογραφία) του ΠΑΣ Πρωτέα Αλεξανδρούπολης, με την 18χρονη πρωταθλήτρια να αγωνίζεται στην σφαιροβολία.

Πέρα όμως απο τις Γυναίκες θα έχουμε παρουσία και στους Άνδρες, με τον Δημήτρη Σαρηκωνσταντή(τέταρτος στην κεντρική φωτογραφία) του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης να μετέχει αγωνιζόμενος μάλιστα σε δύο κούρσες τόσο στα 60μέτρα όσο και στα 200μέτρα. Η Θράκη θα έχει παρουσία και στο έπταθλο των Ανδρών χάρις την παρουσία του Νικήτα Αναγνώστου(πέμπτος στην κεντρική φωτογραφία) του ΠΑΣ Ρήσσος Κομοτηνής.

Βέβαια πέρα απο τους εκπροσώπους των Θρακιώτικων συλλόγων θα έχουμε και την παρουσία της Βούλας Παπαχρήστου που είναι σύζυγος του Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή του Άρη Λάζαρου Χαριτωνίδη, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η έντονη παρουσία αθλητών απο τις γειτονικές Καβάλα και Δράμα.

Δείτε όλες τις συμμετοχές στο Πανελλήνιο:

Γυναίκες

 

 

 

Share it