Search

Σαββατιάτικες εξορμήσεις σε Αθήνα και Λάρισα για τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης στην Super League

Με εκτός έδρας παιχνίδια συνεχίζεται το Σάββατο η δράση στην Super League για τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης.

Στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-20 της Super League η ομάδα Νέων της Ξάνθης αντιμετωπίζει το Σάββατο στο γήπεδο Ηφαίστου Περιστερίου την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου. Η αναμέτρηση αρχίζει στις 12:00 και διαιτητής θα είναι ο Θόδωρος Πουλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γαρούφο – Βαλβή της ΕΠΣ Πειραιά.

Να συνεχίσει τις νίκες θέλει η Κ17 της Ξάνθης που στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του εφηβικού πρωταθλήματος  το Σάββατο στις 13:00 αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας στο Δημοτικό γήπεδο Φαρσάλων. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χρήστος Νίτσας (Τέγος – Κουτσούμπας) της ΕΠΣ Λάρισας.

Τέλος για την 15η αγωνιστική του Παιδικού πρωταθλήματος της Super League, η Κ15 της Ξάνθης αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας στο Δημοτικό γήπεδο Φαρσάλων σε μία αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 10:30 του Σαββάτου. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Θεόφιλος Διαναντής της ΕΠΣ Λάρισας με α’ βοηθό τον Χρήστο Σούλη της ΕΠΣ Λάρισας και 2η βοηθό την Στέλλα Ζαχαράκη της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Share it