Search

LIVE 15:00: Μακεδονικός Φούφα – Ορφέας Ξάνθης και το εξ’ αναβολής παιχνίδι της ΕΠΣ Ξάνθης Εχίνος Σπορ – Βιστωνίδα!

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι, είμαι ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης και μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξ’ αναβολής εκτός έδρας μάχη του Ορφέα Ξάνθης στην Πτολεμαΐδα με τον Μακεδονικό Φούφα, αλλά παράλληλα και για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της ΕΠΣ Ξάνθης μεταξύ του Εχίνου Σπορ και της Βιστωνίδας.

Ώρα 14:02 Η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης προέρχεται απο την ήττα στην Δράμα απο την πρωτοπόρο του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Δόξα, σε μια αναμέτρηση που οι ξανθιώτες παρά τις πολλές και σημαντικές του απουσίες στάθηκαν εξαιρετικά.

Ώρα 14:05 Μάλιστα στο συγκεκριμένο ματς δόθηκε και η ευκαιρία σε δύο παιδιά της Ακαδημίας του Ορφέα να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους, ο λόγος για τον 15χρονο Οκάν Μεκερά και τον 16χρονο Κλεντή Ζικολάρι. 

Ώρα 14:08 Ενόψει του αγώνα στην Πτολεμαΐδα για την ομάδα του Ορφέα ταξίδεψαν 19 παίκτες, με σημαντικές επιστροφές σε σχέση με το ματς στην Δράμα αλλά και πάλι με απουσίες. Πρώτη φορά σε αποστολή της ομάδας ο Κώστας Θεοδωρίδης.

Ώρα 14:11 Όσον αφορά το παιχνίδι του Εχίνου που διεξάγεται στα πλαίσια της εξ’ αναβολής αναμέτρησης των δύο ομάδων για την 17η αγωνιστική, να αναφέρουμε πως αμφότερες προέρχονται απο θετικά αποτελέσματα. Με τον Εχίνο να κερδίζει με 2-1 τον Ηρακλή στον Ζυγό(θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ η ομάδα της Βιστωνίδας με γκολ στο φινάλε απέσπασε ισοπαλία με την Ασπίδα στο γήπεδο της Φελώνης(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Ώρα 14:15 Το παιχνίδι στον Εχίνο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, που θέλουν πριν τα παιχνίδια της Κυριακής με τα οποία θα πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου να μαζέψουν όσο περισσότερους βαθμούς είναι δυνατόν, ενόψει πλεί οφ η ομάδα του Εχίνου και πλέι άουτ αυτή της Βιστωνίδας.

Ώρα 14:18 Πολύ καλός ο καιρός στην Πτολεμαΐδα με ήλιο αλλά και με ελαφρό αεράκι, παρά όμως τον καιρό παρουσία λιγοστού κόσμου θα γίνει το ματς μια και δεν αναμένουν οι γηπεδούχοι μεγάλη προσέλευση, τόσο λόγω ημέρας όσο και ώρας αλλά και του ενδιαφέροντος του αγώνα.

Ώρα 14:21 Λίγος ο κόσμος θα είναι και στον Εχίνο, μια και η ώρα αλλά και η μέρα παρά τον καλό καιρό δεν ευνοεί για μαζική παρουσία φιλάθλων. Πάντως στο γήπεδο ήδη βρίσκονται και συγγενείς και φίλοι των φιλοξενούμενων.

Ώρα 14:25 Διαιτητής του αγώνα στην Πτολεμαΐδα είναι ο Δημήτρης Μίσσας της ΕΠΣ Τρικάλων με βοηθούς τους Σταφύλα(Τρικάλων) και Κανιούρα(Καρδίτσας) ενώ παρατηρητής θα είναι ο Κοσμάς Γιαννακόπουλος της ΕΠΣ Λάρισας.

Ώρα 14:28 Ενώ αυτό στο γήπεδο του Εχίνου η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης όρισε τον Φίλιππο Ανεστίδη με βοηθούς τους Σταύρο Μαγγίνα και Γιώργο Μπαχαρίδη.

Ωρα 14:31 Μπορεί το παιχνίδι του Ορφέα με τον Φούφα να μην έχει τρομερό βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο στην ομάδα της Ξάνθης θέλουν να πάρουν ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας και να επιστρέψουν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, θυμηθείτε την βαθμολογία ΕΔΩ. 

Ώρα 14:34 Μακριά από την έδρα του ο Ορφέας τρέχει ρεκόρ τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες(απο Δράμα και Χρυσούπολη. Απο την άλλη ο Μακεδονικός Φούφα εντός έδρας μετράει πέντε νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Να θυμίσουμε πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Ξάνθη σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι ο Ορφέας είχε κερδίσει με 3-2.

Ώρα 14:37 Πάμε να δούμε πως παρατάσσονται οι δύο ομάδες για την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης ξεκινούν οι: Ρούφος, Θεοδωρίδης Χ., Κατρανίτσας, Χίντ Ιμέρ, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Μπουνταγκίδης, Λαζαρίδης, Καραγκιόζης Γ. και Χαλίλ Ιμπράμ.

Ώρα 14:40 Για τον Μακεδονικό Φούφα ξεκινούν οι: Παπαδόπουλος, Τακίδης, Τζουβάρας, Σιδηρόπουλος, Άλντο Τσόμπο, Φωτιάδης, Τοπάλης, Τσακαλίδης, Χάιτας, Ρωμαίος και ο πρώην μέσος του Ορφέα Νίκος Μόσχος.   

Ώρα 14:43 Στον πάγκο για την ομάδα του Ορφέα είναι οι:Αθανασίου, Ζικολάρι, Θεοδωρίδης Κ., Μεκερά, Φεράτ Πιλέ, Καραγκιόζης Β. και Μουμίνογλου Τουγιάλ

Ώρα 14:47 Να θυμίσουμε πως το παιχνίδι του Εχίνου θα ξεκινήσει στις 15:15, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ήδη στο γήπεδο.

Ώρα 14:51 Η ομάδα του Εχίνου που πέρα απο το πρωτάθλημα έχει μπροστά της και τον επαναληπτικό του ημιτελικού του Κυπέλλου με την Αναγέννηση στην Θαλασσιά τις 22 Φεβρουαρίου, στην ρεβάνς του 2-1 υπέρ του Εχίνου στο πρώτο ματς. Πάντως μπορεί να μην ξέρουμε το ζευγάρι του τελικού όμως ήδη γνωρίζουμε την έδρα και την ημερομηνία.

Ώρα 14:55 Ελάχιστα λεπτά ακόμη για την σέντρα στην Πτολεμαΐδα, λίγος ο κόσμος που βρίσκεται στο γήπεδο αυτή την στιγμή

Ώρα 15:01 Έναρξη του αγώνα στην Πτολεμαΐδα, πρώτη σέντρα για τους γηπεδούχους.

Ώρα 15:10 Χωρίς κάτι αξιόλογο πέρασε το πρώτο 10′ λεπτό στην Πτολεμαΐδα, με τον πολύ δυνατό αέρα να παίζει και αυτός τον ρόλο του.

Ώρα 15:13 Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες απο το παιχνίδι του Εχίνου.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Μπαϊρακταρίδης, Μποασή, Τζομιάδης, Καδρή Χ., Καδρή Αλτ., Παρσαντανιάν, Μεμεταλή, Μιχαηλίδης, Κισά, Γεωργιάδης, Χότσκα.

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ: Λαπαδώνης, Αγγελίδης, Μακρίδης, Καζάκος, Δρακίδης, Μαμαλίγκατζης, Τσεπνόγλου, Φραγκούλης, Ξενιτίδης, Καμπουρίδης, Τουρατζίδης

Ώρα 15:17 Έναρξη του αγώνα στον Εχίνο.

Ώρα 15:21 Έχει πάρει μέτρα στο γήπεδο ο Ορφέας, που μοιάζει πιο απειλητικός επιθετικά

Ώρα 15:24 Μακρινό σουτ του Μακράκη μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο τερματοφύλακας του Φούφα.

Ώρα 15:25 Όπως συνέβη στον Ζυγό έτσι και σήμερα κάτω απο τα γκολπόστ του Εχίνου θα αγωνιστεί ποδοσφαιριστής μια και απουσιάζει λόγω τραυματισμού ο τερματοφύλακας της ομάδας.

Ώρα 15:33 Ελαφρώς καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι του Εχίνου η τοπική ομάδα στο πρώτο τέταρτο, χωρίς όμως κάτι σημαντικό. Γύρω στους 30 είναι οι φίλαθλοι που βρίσκονται στο γήπεδο.

Ώρα 15:36 Πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι στο γήπεδο του Εχίνου, με τον Παρσαντανιάν να βγάζει με εξαιρετική μπαλιά σε θέση τετ-α-τετ τον Καβάζ Μεμεταλή που έκανε το σουτ απέκρουσε σε κόρνερ ο Λαπαδώνης. Ανεκμετάλλευτο πέρασε το κόρνερ για τους γηπεδούχους που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς.

Ώρα 15:38 Ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Φούφα για τον Χαλίλ Ιμπράμ που κάνει το κοντρόλ όμως την στιγμή που ετοιμαζόταν να σουτάρει τον έκοψαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων.

Ώρα 15:41 Πέντε λεπτά ακόμη για το τέλος του πρώτου μέρους στην Πτολεμαΐδα, καλύτερος ο Ορφέας που έχει πάρει την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως την μεγάλη φάση ακόμη το παιχνίδι.

Ώρα 15:45 Πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι στο 44′, με τον Ρούφο να σταματά με εντυπωσιακό τρόπο την κεφαλιά του Ρωμαίου μετά απο εκτέλεση φάουλ.

Ώρα 15:46 Απειλούν ξανά με τον Ρωμαίου οι γηπεδούχοι, το σουτ του όμως δεν θα ανησυχήσει τον Ρούφο.

Ώρα 15:47 Τέλος ημιχρόνου στην Πτολεμαΐδα. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ  0-0

Ώρα 15:55 Παιχνίδι κέντρου στον Εχίνο, με τον βαρύ αγωνιστικό χώρο να επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Αρκετές μονομαχίες αλλά χωρίς να μπορεί κάποια ομάδα να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις.

15:57 Καλή στιγμή για τον Εχίνο Σπορ, με τον Λαπαδώνη να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Καβάς Μεμεταλή σε κόρνερ.Πέντε λεπτά ακόμη για το φινάλε του πρώτου μέρους.

Ώρα 15:59 Μεγάλη ευκαιρία χαμένη για την Βιστωνίδα, με τον Καμπουρίδη να βγαίνει μόνος απέναντι στον Μπαϊρακταρίδη το σουτ του όμως περνά άουτ.

Ώρα 16:00 Έναρξη δευτέρου μέρους στην Πτολεμαΐδα. Στην σέντρα η ομάδα του Ορφέα. Πρώτη αλλαγή για την ομάδα του Μακεδονικού Φούφα, ο Ζιώγας περνά στο παιχνίδι αντί του Τσακαλίδη

Ώρα 16:01 Γκοολ για την για την Βιστωνίδα που ανοίγει το σκορ στο γήπεδο του Εχίνου με σουτ του Μάριου Ξενιτίδη. ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ – ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ  0-1

Ώρα 16:03 Επικίνδυνη αντεπίθεση για τους γηπεδούχους όμως γυρνά γρήγορα στην άμυνα ο Μπουνταγκίδης και διώχνει σε κόρνερ, γλυτώνοντας την ομάδα του Ορφέα απο τα χειρότερα καθώς  οι γηπεδούχοι έβγαιναν 3 με 2 αμυντικούς

Ώρα 16:05 Τέλος πρώτου μέρους στον  Εχίνο. ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ – ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ  0-1

Ώρα 16:11 Πολύ καλή στιγμή για τον Ορφέα, κάνει ωραίο σλάλομ ο Λαζαρίδης που αποφεύγει δύο αντιπάλους του όμως το σουτ του ήταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο κίπερ του Μακεδονικού.

Ώρα 16:12 Δεύτερη αλλαγή για τον Μακεδονικό Φούφα, καθώς στο 57′ ο Τσικόπουλος περνά στο παιχνίδι αντί του Μόσχου.

Ώρα 16:13 Απαντά στις καλέ στιγμές ο Φούφας, με την κεφαλιά του Τζουβάρα να περνά μόλις άουτ.

Ώρα 16:20 Έναρξη του δεύτερου μέρους στον Εχίνο. Μέσα ο Σνιμσίκοβ αντί του Αλτάν Καδρή.

Ώρα 16:19 Πρώτη αλλαγή για τον Ορφέα με τον Κώστα Θεοδωρίδη να περνά στο ματς αντί του Λαζαρίδη. Πρώτη εμφάνιση με την φανέλα του Ορφέα για τον Θεοδωρίδη που αποκτήθηκε την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου απο την Βιστωνίδα.

Ώρα 16:24 Πολύ καλή στιγμή για τον Ορφέα με τον γκολκίπερ Παπαδόπουλο του Φούφα να διώχνει δύσκολα την καλοχτυπημένη εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Καραγκιόζη.

Ώρα 16:26 Απειλεί ξανά στο 70′ ο Ορφέας με το σουτ του Χαλίλ Ιμπράμ όμως να μην βρίσκει στόχο.

Ώρα 16:27 Μεγάλη φάση για τον Ορφέα με το σουτ του Γιάννη Καραγκιόζη εκτός περιοχής να περνά ελάχιστα δίπλα απο το αριστερό δοκάρι του Φούφα.

Ώρα 16:29 Γκοολ για τον Εχίνο. Μπήκε πολύ δυνατά η ομάδα του Εχίνου στο δεύτερο μέρος και με σουτ του Καβάς Μεμεταλή φέρνει το ματς στα ίσια. ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ – ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ  1-1  

Ώρα 16:30 Πρώτη αλλαγή για την Βιστωνίδα με τον Χότζα να περνά στο παιχνίδι αντί του Τουρατζίδη.

Ώρα 16:31 Στο 76′ έχουμε την δεύτερη αλλαγή για τον Ορφέα με τον Ζικολάρι να περνά στο ματς αντί του Χίντ Ιμέρ

Ώρα 16:37 Βρισκόμαστε στο 82′ στην Πτολεμαΐδα και παρότι στο 0-0 το παιχνίδι έχει πολύ καλό ρυθμό με εκατέρωθεν στιγμές για τις δύο ομάδες.

Ώρα 16:40 Δεύτερη αλλαγή για την Βιστωνίδα, με τον Κυράπογλου να περνά στο ματς αντί του Φραγκούλη.

Ώρα 16:44 Πάνω κάτω η μπάλα στο παιχνίδι της Πτολεμαΐδας, με τους γηπεδούχους να χάνουν ένα λεπτό νωρίτερα μοναδική ευκαιρία όμως για καλή τύχη του Ρούφου η κεφαλιά του επιθετικού του Μακεδονικού πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ώρα 16:46 Με την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού των καθυστερήσεων η ομάδα του Ορφέα ολοκληρώνει τις αλλαγές της, με τον Φεράτ Πιλέ να περνά στο ματς αντί του Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού.

Ώρα 16:48 Τέλος αγώνα στην Πτολεμαΐδα. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ  ΦΟΥΦΑ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗ 0-0

Ώρα 16:50 Συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας ο Ορφέας που φτάνει τις 4 ισοπαλίες με το αποτέλεσμα κόντρα στον Φούφα, ενώ ακόμη έχει 3 νίκες και μόλις δύο ήττες και αυτές απο δύο ομάδες που είναι εντός τετράδας την Δόξα Δράμας και το Νέστο Χρυσούπολης

Ώρα 16:52 Ολοκληρώνει τις αλλαγές της η ομάδα της Βιστωνίδας με τον Ζυρινίδη να περνά στο ματς αντί του Καμπουρίδη.

Ώρα 16:53 Παραμένει το 1-1 στον Εχίνο, με τις δύο ομάδες να έχουν αμφότερες καλές στιγμές χωρίς όμως την μεγάλη φάση.

Ώρα 16:57 Στην πέμπτη θέση επέστρεψε ο Ορφέας μετά την ισοπαλία με τον Μακεδονικό Φούφα. Δείτε την βαθμολογία ΕΔΩ.

Ώρα 17:00 Δεύτερη αλλαγή για τον Εχίνο με τον Καβάζ Μεμεταλή Σεϊχάν αντί του Τουργάι Χότσκα.

Ώρα 17:05 Μεγάλη φάση στο παιχνίδι για τον Εχίνο, με την κεφαλιά του Καβάζ Μεμεταλή Χουσείν μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Μιχαηλίδη να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.

Ώρα 17:10 Τέλος αγώνα στο γήπεδο του Εχίνου. ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ – ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ 1-1

Ώρα 17:15 Απο έναν σημαντικό βαθμό μοιράζονται οι δύο ομάδες. Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία της Α1 μια στροφή πριν το τέλος ΕΔΩ

Ώρα 17:20 Κάπου εδώ θα σας αποχαιρετήσουμε, μείνετε συντονισμένοι στο Sportsaddict θα ακολουθήσει πλήρες ρεπορτάζ και απο τα δύο παιχνίδι αλλά και όλη η αθλητική επικαιρότητα στην Θράκη με εγκυρότητα.

Share it