Search

“Σενάρια” για κίνηση του Παναθηναϊκού του Ουζουνίδη για τον Μπαξεβανίδη της Ξάνθης!

Τι και αν πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η χειμερινή μεταγραφική περίοδο και έχουν ακόμη μπροστά μας αρκετό καιρό για την θερινή η αγαπημένη συνήθεια εφημερίδων και αναγνωστών ξεκίνησε, με την μεταγραφολογία ονομάτων που ζήτημα να πέφτουν μέσα στο 5% να ξεκίνησε ήδη.

Μέσα σε όλα αυτά τα σενάρια ένα απο αυτά που κυκλοφόρησε ήταν και αυτό του Δήμου Μπαξεβανίδη της Ξάνθης, με την εντυπωσιακή λογική ότι αφου συνεργάστηκαν με τον Ουζουνίδη και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος άρα μπορεί και να αποτελεί στόχο του Παναθηναϊκού που ψάχνει δεξί μπάκ…

Πιο συγκεκριμένα σας παραθέτουμε το σχετικό “ρεπορτάζ” του contra.gr, με το τελείωμα του άρθρου να καταδεικνύει γιατί βάζουμε σε εισαγωγικά την λέξη ρεπορτάζ:

“Είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί το καλοκαίρι (και) για την απόκτηση δεξιού μπακ, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Ουσμάν Κουλιμπαλί στη δεξιά πλευρά της άμυνας του «τριφυλλιού».

To πρώτο δεδομένο έχει να κάνει με τον Τζιαντομένικο Μέστο του οποίου το συμβόλαιο δεν θα ανανεωθεί και το δεύτερο ότι δύσκολα θα πάρει ξανά ευκαιρία ο Νίκος Μαρινάκης.

Αρα, αναζητείται ήδη για το καλοκαίρι ο υποψήφιος που θα καλύψει τη θέση του αναπληρωματικού δεξιού μπακ πίσω από τον Κουλιμπαλί. Ο πρώτος εξ αυτών είναι ο αρχηγός της Ξάνθης, Δημοσθένης Μπαξεβανίδης, με τον οποίο ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνεργάστηκε επί των ημερών του στην ακριτική ομάδα

Η δεύτερη περίπτωση που «βλέπουν» στον Παναθηναϊκό μπαξεβείναι αυτή του Βαλεντίνου Βλάχου του Πανιωνίου. Ένα παιδί που ξεκίνησε απ’ την ακαδημία του «τριφυλλιού», αλλά δεν βρήκε ποτέ χώρο και χρόνο για να παίξει στην πρώτη ομάδα. Είχε όμως πολύ μεγάλη εξέλιξη στη Ν. Σμύρνη και στα 25 του, θεωρείται πλέον ένας απ’ τους καλύτερους μπακ της λίγκας. Και αυτόν φυσικά τον ξέρει άριστα ο Ουζουνίδης από το πέρασμά του στον Πανιώνιο.”

Share it