Search

Μοιρασιά με…εκρηκτικό φινάλε στο παιχνίδι του Εχίνου με την Βιστωνίδα!

Όσο κλισέ και να ακούγεται πολλές φορές η φράση “μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις” θα μπορούσαμε να πούμε πως ταιριάζει γάντι στο παιχνίδι του Εχίνου Σπορ με την Βιστωνίδα, με τις δύο ομάδες να φεύγουν ικανοποιημένες με το 1-1 που ήταν και το πιο δίκαιο σκορ, αν και με τις φάσεις που χάθηκαν στο τέλους θα μπορούσαν να είχαν πάρει το ματς αμφότερες.

Βέβαια το παιχνίδι είχε αρκετές διακυμάνσεις και αλλαγές στον ρυθμό του, με τον πολύ κακό και ταλαιπωρημένο αγωνιστικό χώρο να μην επιτρέπει στις δύο ομάδες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο πιεστικά απείλησαν με τον Χουσείν Καβάζ Μεμεταλή σε τετ-α-τετ που απέκρουσε ο Λαπαδώνης όμως παρά την κατοχή που είχαν δεν μπορούσαν να βρουν τις λύσεις για να σκοράρουν, ενώ οι φιλοξενούμενοι με ταχύτατες αντεπιθέσεις έβγαιναν συνεχώς επικίνδυνα στην επίθεση. Τελικά στο 40′, και ενώ νωρίτερα η Βιστωνίδα είχε προειδοποιήσει με τον Καμπουρίδη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τέρμα του Μάριου Ξενιτίδη.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν στο 55′ με σουτ του Χουσείν Καβάζ Μεμεταλή και εν συνεχεία να πιέσουν αναζητώντας και το δεύτερο γκολ, έχοντας την μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε να το πράξουν όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Ηλία Μιχαηλίδη ο Χουσείν Καβάζ Μεμεταλή πήρε την κεφαλιά με αυτή να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Λαπαδώνη. Μάλιστα αφού δεν κατάφεραν να πάρουν το ματς οι γηπεδούχοι πήγαν να το πράξουν οι φιλοξενούμενοι με τον Μαμαλίγκατζη να χάνει μοναδική ευκαιρία στο φινάλε να δώσει το τρίποντο στην Βιστωνίδα όμως τον σταμάτησε ο Μπαϊρακταρίδης που παρότι δεν είναι γκολκίπερ είχε εξαιρετικές τοποθετήσεις στο παιχνίδι.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάτω από τα γκολπόστ, σήμερα αγωνίστηκε ο αμυντικός Σάββας Μπαϊρακταρίδης, η ομάδα του Εχίνου καταφέρνει να διατηρείται ψηλά στην βαθμολογία και εντός των στόχων της. Απο την άλλη ομάδα του Γιουράι Μπούτσεκ που διαθέτει με μεγάλη διαφορά απο τον δεύτερο  το πιο νεανικό σύνολο στην μεγάλη κατηγορία βγάζει μαχητικότητα και δεν παρατά κανένα παιχνίδι της και δείχνει απο καιρό πανέτοιμη για τα πλέι αουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Σταύρο Μαγγίνα και Γιώργο Μπαχαρίδη.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Μπαϊρακταρίδης, Μποασή, Τζομιάδης, Καδρή Χ., Καδρή Αλτ.(46′ Σνιμσίκοβ), Παρσαντανιάν, Καβάζ Μεμεταλή χ., Μιχαηλίδης, Κισά, Γεωργιάδης, Χότσκα(88′ Καβάζ Μεμεταλή Σ.).

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ: Λαπαδώνης, Αγγελίδης, Μακρίδης, Καζάκος, Δρακίδης, Μαμαλίγκατζης, Τσεπνόγλου, Φραγκούλης(72′ Κυράπογλου), Ξενιτίδης, Καμπουρίδης(83′ Ζυρινίδης), Τουρατζίδης(60′ Χότζα)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔOΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ SPORTSADDICT

ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

Share it