Search

Η αξιέπαινη κίνηση του Εθνικού Κιμμερίων στο ντέρμπι κορυφής με το Δροσερό!

Σε μια ιδιαίτερα αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η ομάδα του Εθνικού Κιμμερίων στο ντέρμπι κορυφής με τον Φίλιππο Δροσερού στο ντέρμπι κορυφής της Β’ κατηγορίας.

Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση του Εθνικού θέλοντας να δείξει έμπρακτα την ηθική στήριξη της στον άτυχο ποδοσφαιριστή του Φίλιππου Δροσερού Χικμέτ Ρασήμ Ογλού, που το Νοέμβριο είχε τροχαίο με την υγεία του να βελτιώνεται σταθερά, κρέμασε στο γήπεδο του Δροσερού το πανό που βλέπεται στην κεντρική φωτογραφία με το οποίο η ομάδα των Κιμμερίων “Εύχεται ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση” στον ποδοσφαιριστή του Φίλιππου.

Μια κίνηση που δεν έμεινε ασχολίαστη απο τον πολύ κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και ήταν  έκδηλη η χαρά όλων στην γηπεδούχο ομάδα όταν είδαν το συγκεκριμένο πανό. Μια τόσο μικρή και απλή κίνηση που όμως είναι τόσο σημαντική.

Για την ιστορία ο Φίλιππος Δροσερού ήταν ο νικητής με 1-0, με τον Εθνικό Κιμμερίων πάντως να διατηρείται στην κορυφή, με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τα πλέι οφ οπού αμφότερες μοιάζουν να είναι τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την άνοδο τους στην Α2 κατηγορία.

Share it