Search

Μοιράστηκαν βαθμούς Ποντιακός και ΑΛΕΞ στην Παλαγία (photos)

Στο 1-1 έμειναν Ποντιακός και ΑΛΕΞ στο γήπεδο της Παλαγίας, σε ματς για την 13η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να περάσει 1 ώρα για να δούμε το πρώτο γκολ, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες και παρέμειναν ισόβαμες ανεβαίνοντας αμφότερες στους 15 και δείχνοντας ότι πάνω κάτω βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, τουλάχιστον στην παρούσα χρονική στιγμή.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ όταν ο Καπανίδης έκανε ένα πολύ ωραίο σλάλομ μέσα στην περιοχή και νίκησε τον Χατζησταύρου για το 0-1. Η απάντηση από τους «ποντίους» ήρθε 10 λεπτά πριν το φινάλε και συγκεκριμένα στο 80′, με τον πορτιέρο του ΑΛΕΞ Καρβουνίδη να χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του στην προσπάθεια του να μπλοκάρει και τον Τσιλιακίδη να την στέλνει από πολύ κοντά στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Συνθέσεις:

Ποντιακός (Μπαξεβάνογλου): Χατζησταύρου, Δουλγκέρης, Καπανίδης (30′ Καραμανίδης), Τσιλιακίδης, Σταγκόπουλος, Παπάζογλου, Βεζάσης (73′ Λιούρτας), Μιχαηλίδης (80′ Μπατζιακούδης), Παμπορίδης, Σαγκιρίδης, Σαριανίδης.

ΑΛΕΞ (Καραπαναγιώτου): Καρβουνίδης, Χλωρίδης, Δεληγιαννίδης, Γιακουμπίδης, Παπανικολάου, Τσαχιρίδης, Μκρτσιάν (62′ Βασιλικός), Σιμτσάκης, Παγωνίδης (81′ Μαυρουδής), Μανωλίδης, Γραικίδης.

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

 

Share it