Search

Με σημαντικές επιστροφές και τον Κώστα Θεοδωρίδη στην αποστολή ταξιδεύει στην Πτολεμαΐδα ο Ορφέας Ξάνθης!

Με χαλαρή απογευματινή προπόνηση την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Ορφέα Ξάνθης για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική στην Πτολεμαΐδα κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα.

Η ομάδα της Ξάνθης που θα ξεκινήσει το ταξίδι της το πρωί της Τετάρτης για την πόλη της Μακεδονίας για την αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα ενημερώνεστε ζωντανά απο το Sportsaddict, με το τεχνικό τιμ του συλλόγου να βλέπει το οπλοστάσιο να γεμίζει καθώς εξέτισαν και υπολογίζονται κανονικά σε σχέση με το ματς στην Δράμα οι Καραγκιόζης και Τζαμπάζ Χακή, ενώ για πρώτη φορά φέτος θα βρίσκεται σε αποστολή της ομάδας το μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου ο Κώστας Θεοδωρίδης που εξέτισε την ποινή που είχε απο την Βιστωνίδα και πλέον υπολογίζεται κανονικά για τα παιχνίδια του Ορφέα.

Μοναδικές απουσίες για τους ξανθιώτες οι τιμωρημένοι Βασίλης Μαλαδένης και Νίκος Μελισσόπουλος που αποβλήθηκαν στο παιχνίδι με την Καβάλα, αλλά και ο τραυματίας Καρά Αλή Ονούρ.

Στην αποστολή φυσικά είναι και οι δύο πιτσιρικάδες Οκάν Μεκερά και Κλεντής Ζικολάρι που σε ηλικία 15 και 16 χρονών έκαναν το ντεμπούτο τους στα κιτρινόμαυρα(θυμηθείτε το σχετικό αφιέρωμα ΕΔΩ), ενώ ο Ορφέας θα τεθεί αντιμέτωπος με ένα δικό του παιδί(θυμηθείτε ΕΔΩ). 

Την 19μελή αποστολή του Ορφέα αποτελούν οι: Ρούφος, Αθανασίου, Θεοδωρίδης Χ., Μακράκης, Κατρανίτσας, Τζαμπάζ Χακή, Καραγκιόζης Β., Μεκερά Οκάν, Φεράτ Πιλέ, Μπουνταγκίδης, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Χαλίλ Ιμπράμ, Θεοδωρίδης Κ., Καραγκιόζης Γ., Ζικολάρι, Λαζαρίδης, Μουμίνογλου Τουγιάλ και Χίντ Ιμέρ.

Share it