Search

Πήρε το ντέρμπι της τρίτης θέσης με τον Ηρακλή Ζυγού ο Εχίνος Σπορ!(+photos)

Παρά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Εχίνος Σπορ κατάφερε να κερδίσει με 2-1 μέσα στον Ζυγό τον Ηρακλή και να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μία στροφή πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, σε μια αναμέτρηση που όσο ήρεμο ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα άλλο τόσο υπήρχε ένταση στο φινάλε της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε σε πολύ καλό κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο γήπεδο και να φτάνουν κοντά στο γκολ στο 25′ όμως ο Ευκαρπίδης σταμάτησε εντυπωσιακά το χτύπημα φάουλ του Χότσκα, για να φτάσουμε στο 32′ με τον Γιώργο Γεωργιάδη μετά το Κύπελλο να ανοίγει λογαριασμό και στο πρωτάθλημα με τη νέα του ομάδα και με σουτ να κάνει το 0-1 για την ομάδα του Εχίνου. Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το φινάλε παρά την κεφαλιά του Κελεσίδη στις καθυστερήσεις που πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ισορρόπησε απο τους γηπεδούχους που προσπαθούσαν να φανούν απειλητικοί προς την εστία του Παρσαντανιάν, όμως αυτοί που κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα ήταν οι φιλοξενούμενοι. Στο 70′ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Ηλία Μιχαηλίδη η ομάδα του Εχίνου έκανε το 0-2, και εκεί που έμοιαζαν να “καθαρίζουν” το ματς στο 76′ ο Τζέμ θα μειώσει σε 1-2 με προβολή μετά απο γύρισμα του Κριεζή.

Με τους γηπεδούχους να πιέζουν για την ισοφάριση ξεκίνησαν να είναι πιο τεταμένα και τα νεύρα καθώς η ομάδα του Ζυγού προσπαθούσε να πάρει το αποτέλεσμα που θα την διατηρούσε στην τρίτη θέση, με το κλίμα να χαλά αρχικά στο 85′ όταν ο Τσακίρ Σουλεϊμάν Τζέμ έκανε την προβολή κάνοντας το 2-2 με το γκολ όμως να ακυρώνεται μετά απο υπόδειξη του Α’ βοηθού καθώς η προβολή ήταν με προτεταμένες τις τάπες και βρήκε τον γκολκίπερ του Εχίνου. Με τους γηπεδούχους να “εκρήγνυνται” όταν στο 88′ ο Χασιώτης βρέθηκε στο έδαφος με τους γηπεδούχους να ζητούν σε έντονο ύφος πέναλτι, ενώ με το τέλος του αγώνα οι διαμαρτυρίες να γίνονται πιο έντονες με το φύλλο αγώνα να “καίει” δύο μέλη της ομάδας του Ζυγού, έναν παράγοντα και έναν ποδοσφαιριστή που ήταν εκτός αποστολής.

Η ομάδα του Ζυγού με την ήττα έμεινε στην τέταρτη θέση με 27 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου θα υποδεχτεί τον Άρη Πετεινού. Ενώ με αυτή τη νίκη ο Εχίνος ανέβηκε στην τρίτη θέση με 29 βαθμούς και πλέον έχει μπροστά του τρία συνεχόμενα παιχνίδια πριν την έναρξη των πλέι οφ, με Βιστωνίδα την Τετάρτη στον Εχίνο και τον Άρη Αβάτου στα Μάγγανα την Κυριακή για το πρωτάθλημα και την επόμενη Τετάρτη τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με την Αναγέννηση στην Θαλασσιά. Κάτω απο τα γκολπόστ του Εχίνου αγωνίστηκε ο…μέσος της ομάδας Σταύρος Παρσαντανιάν. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Καλοπήτα και Δημήτρη Τζιβαρτζίδη.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Γ. Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Μπουδούρ, Αρσενίου, Καραγεωργίου, Κελέσης, Ευθυμιάδης, Κριεζής, Δέλτσος(46′ Παπαδόπουλος), Μπαργκάν(46′ Χασιώτης), Πανταζίδης, Κωφίδης(70′ Τσακίρ Σουλεϊμάν)

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ(Σ. Γιουρούκ, Εκρ. Καμπούρ): Παρσαντανιάν, Μπαίρακταρίδης, Σνιμσίκοβ(46′ Μιχαηλίδης Ηλ.), Μποασή, Τζομιάδης, Καδρή Χ., Σερήφογλου, Κισά, Μεμεταλή Καβάζ(90′ Ιντζέ Φικρή), Γεωργιάδης, Χότσκα(90+’ Καδρή Αλτ.)

Share it