Search

“Οργώνουν” Έβρο και Ανατολικό Αιγαίο CIA και Εuropol αναζητώντας μαχητές ISIS!

Μυστικοί πράκτορες από Αμερική (CIA) και Ευρώπη (Europol) ακροβολισμένοι στα τουρκικά παραλία αλλά και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στον Εβρο «χτενίζουν» τα καραβάνια των προσφύγων αναζητώντας μαχητές του ISIS με ευρωπαϊκό προφίλ και κουλτούρα, οι οποίοι ήδη αποχωρούν σιγά σιγά από τα πεδία των μαχών στη Συρία και επιχειρούν να επιστρέψουν στις οικογενειακές τους εστίες στην Ευρώπη!

Στη γιγαντιαία αυτή επιχείρηση οι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι πράκτορες συνεργάζονται με τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας (ΜΙΤ) και της Ελλάδας (ΕΥΠ) και -σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες- υπάρχει ήδη αισιοδοξία ότι οι ενέργειες θα στεφτούν με επιτυχία καθώς βρίσκονται στα ίχνη σε τουρκικό αλλά και σε ελληνικό έδαφος νεαρών μουσουλμάνων που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και σπούδασαν στην Ευρώπη και εν συνέχεια στρατολογήθηκαν από το ISIS και εθελοντικά προσήλθαν στα πεδία των μαχών της Συρίας για την εδραίωση του Ισλαμικού Κράτους.

Ωστόσο, καθώς η μια πόλη μετά την άλλη καταλαμβάνονται από τις συμμαχικές δυνάμεις οι «εισαγόμενοι» από την Ευρώπη μαχητές του ISIS αποχωρούν από την εμπόλεμη ζώνη. Ξυρίζονται, καλλωπίζονται ξανά με ευρωπαϊκό στυλ και παίρνουν τον δρόμο για την Ευρώπη όπου διαμένουν οι οικογένειές τους.

Στο πλαίσιο αυτής της γιγαντιαίας επιχείρησης πρακτόρων κατά του ISIS εντάσσεται και η επίσκεψη του νέου αρχηγού της CIA στην Τουρκία.

Πηγή: Εφημερίδα Έθνος

Share it