Search

Μοιρασιά στην Καλλίστη: ΑΟ Νέας Καλλίστης – Αναγέννηση Παγουρίων 1-1

Δύο τέρματα στο τελευταίο μισάωρο του παιχνιδιού ήταν αυτά που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στην αναμέτρηση του ΑΟ Νέας Καλλίστης με την Αναγέννηση Παγουρίων, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας στην ΕΠΣ Θράκης.

Αμφότερες οι δύο ομάδες προέρχονταν από θετικές εμφανίσεις την προηγούμενη αγωνιστική, με τους μεν γηπεδούχους να ηττώνται μόλις 1-0 στην έδρα της πρωτοπόρου Μεσούνης και τους δε φιλοξενούμενους να υποχρεώνουν στην έδρα τους σε ήττα τον δεύτερο (τότε)  ΠΑΟΚ Κομοτηνής με 2-0.

Μπροστά σε λιγοστό κόσμο, οι φιλοξενούμενοι είχαν για περισσότερη ώρα τον έλεγχο της κυκλοφορίας χωρίς όμως να είναι ανώτεροι απ’ τους αντιπάλους τους. Λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Κοκολάκης, όπως διαβάζουμε στο rodopisports.gr άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με κοντινή κεφαλιά. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση την οποία κατάφεραν μάλιστα να επιτύχουν δέκα λεπτά πριν το φινάλε με τον Ντονάδα που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Α.Ο Νέας Καλλίστης : Τζικάκης, Μπεζανίδης, Χρηστίδης, Μουντούνης(Παπασάββας), Μπατζάκας, Ζλαούμης(Αντωνακάκης), Μιχαηλίδης, Νανόπουλος, Ντανάδας, Κατσικάρης, Νταγκνταλιανίδης.

Αναγέννηση Παγουρίων : Πριτσίδης, Σιδηρόπουλος(Μπουλόκας), Δροσίδης(Καπλανίδης), Δροσίδης, Χριστακάκης, Πολιτίδης, Αζαλμαζίδης, Σαρακατσάνης, Μουρατίδης, Κοκολάκης, Κουρκούλης(Πεχλιβανίδης).

Διαιτητές: Κιγιτζής, Χαρίτσης, Κορομπελης.

Share it