Search

Με 2 γκολ του Νότη η Μαΐστρος καθάρισε την φιλότιμη Καππαδοκία (photos)

Εντός έδρας τρίποντο επί του ΑΟ Καππαδοκών πανηγύρισε την Κυριακή ο ΑΟ Μαΐστρου, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής  του Νότιου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Σε ένα ματς με αρκετό κρύο και δυνατούς ανέμους, με τον ήλιο πότε να βγαίνει και πότε να κρύβεται πίσω από τα σύννεφα, η Μαΐστρος μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, έχασε αρκετές ευκαιρίες, είχε την κατοχή της μπάλας και κατάφερε να προηγήθει στο τελευταίο λεπτό. Στο β’ μέρος η Καππαδοκία είχε τις φάσεις, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που με δεύτερο γκολ του Θάνου Νότη κλείδωσαν τη νίκη.

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι ανήκει στους Καππαδόκες, με τον Παρασίδη να μπλοκάρει τη μπάλα μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 6′. Τέσσερα λεπτά μετά ωραίο μακρινό σούτ του Σκαμπαβήρια η μπάλα φεύγει άουτ. Με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στο ματς ο Δημούτσης θα κάνει ένα πολύ καλό σουτ, με τον Ζιώγα να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 21′ ο βοηθός Τρύπης θα ακυρώσει γκολ για τη Μαΐστρο λόγω οφσάιντ, ενώ στο 26′ θα γίνει αναγκαστική αλλαγή με τον Αετόπουλο να παίρνει τη θέση του Ραμαδάνογλου που δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ένα λεπτό αργότερα ο Παπαδόπουλος θα εκτελέση ένα φάουλ για τον Α.Ο.Μ., με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Στο 30′ ο Νότης θα προειδοποιήσει όταν μετά από εκτέλεση φάουλ θα πάρει την κεφαλιά, αλλά για λίγα εκατοστά δεν θα βρει στόχο. Στο 40′ τεράστια χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του κ. Τσουκμάνη, με τον Καραλίδη να βγαίνει τετ α τετ με τον Ζιώγα και τον πορτιέρο της Καππαδοκίας να σώζει με το πόδι του αποκρούωντας σε κόρνερ. Στην τελευταία φάση του α’ μέρους, στο 45′, η Μαΐστρος θα ανοίξει το σκορ. Μετά από κάθετη πάσα του Καραλίδη ο Νότης βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και πλασάρει ωραία για το 1-0.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με φάση για τη Μαΐστρο, αλλά ο ΑΟΚ ήταν αυτός που είχε στη συνέχεια τις περισσότερες φάσεις. Στο 51′ ο Παπαδόπουλος μπήκε από τα δεξιά μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που δοκίμασε εξουδετερώθηκε από τον Ζιώγα. Στο 58′ η ομάδα του κ. Τσορμπατζίδη θα χάσει τη μεγαλύτερη της ευκαιρία μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα. Μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ ο Παρασίδης θα κάνει ένα ασταθές διώξιμο, με τους Καππαδόκες να σουτάρουν εκ νέου και αυτούς της Μαΐστρου να απομακρύνουν τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Ένα λεπτό μετά νέο σουτ από πλευράς Καππαδοκίας, η μπάλα περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ των γηπεδούχων. Στο 63′ ωραία ανάπτυξη από τους φιλοξενούμενους νέο σουτ και νέα επέμβαση του Παρασίδη. Στο 66′ όλα τελειώνουν με το Νότη να κάνει αρχικά ένα κακό σουτ, τον Ζιώγα να μην διώχνει τον κίνδυνο με αποτέλεσμα ο Νότης να κάνει και δεύτερο σουτ και η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0.

Συνθέσεις:

ΑΟ Μαΐστρου (Βασίλης Τσουκμάνης): Παρασίδης, Φωτεινός, Μούκα, Μελαδένιος, Καπουκράνης, Σκαμπαβήριας (74′ Γαλαζούλας), Δημούτσης, Αντωνιάδης (46′ Λαγός), Νότης (81′ Σαλαμανάκης), Παπαδόπουλος Δ., Καραλίδης.

ΑΟ Καππαδοκών (Νίκος Τσορμπατζίδης): Ζιώγας, Ραμαδάνογλου (26′ Αετόπουλος), Νεζίρ, Τραϊανός (68′ Εμίνογλου), Παπαναγιώτου, Τζιαμπάζης (80′ Παπαδόπουλος), Γεωργαντάς, Τηλέγραφος, Οικονόμου, Παπάζογλου, Σπυριδόπουλος.

Διαιτητής: Κονταράς – Βοηθοί: Ναζιρόπουλος, Τρύπης.

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

 

Share it