Search

Ικανοποίηση Λουτσέσκου για το αποτέλεσμα και η επιστροφή της ομάδας σε κανονικούς ρυθμούς!

Δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα ο Ραζβάν Λουτσέσκου όπως και το γεγονός πως σε αντίθεση με το ματς του Κυπέλλου αυτή την φορά η κάθε ομάδα πήρε αυτό που άξιζε απο το ματς, ενώ σε ερώτηση δική μας τόνισε πως θα κάνει μεγάλο καλό στην ομάδα η η επιστροφή της σε κανονικούς ρυθμούς με παιχνίδια απο Κυριακή σε Κυριακή και κυρίως θα βοηθηθούν οι νέοι της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Λουτσέσκου:

“Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε σε εμάς, στο δεύτερο τον έλεγχο είχε ο ΠΑΟΚ, όμως και εμείς αντιδράσαμε καλά. Στο τελευταίο 20λεπτο ο ΠΑΟΚ μας πίεσε.

Επίσης υπήρχαν αρκετά φάουλ και στημένες φάσεις με αποτέλεσμα να υπάρχει πίεση στην περιοχή μας. Ωστόσο, μόνο σε μια στημένη φάση δε λειτουργήσαμε καλά με τον Βαρέλα να έχει την ευκαιρία αλλά τον γκολκίπερ μας να τον σταματάει. Νομίζω είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Θα μας κάνει καλό το γεγονός πως επανερχόμαστε σε κανονικούς ρυθμούς, με αγώνες απο Κυριακή σε Κυριακή, και κυρίως στα καινούρια πρόσωπα της ομάδας καθώς απο την μέρα που ήρθαν κάναμε μόνο δύο προπονήσεις κανονικές καθώς παίζαμε συνέχεια. Πέρα απο τους Μεχία, Πιτσέλι και Σιλά θα μπορέσουν να επανέλθουν στο 100% και οι Γιουνές και Τριάδης που προερχόταν απο τραυματισμούς.”

Share it