Search

Η ενημερωτική καμπάνια “PROtect Integrity” έφτασε και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Με επικεφαλής τον Πρόεδρο Βασίλη Μηνούδη, η ενημερωτική καμπάνια της  EU Athletes “PROtect Integrity”, που έχει υιοθετήσει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ), ήρθε και στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και την ομάδα βόλεϊ του Εθνικού, με σκοπό να  ενημερώσει τους αθλητές για ποικίλα ζητήματα που άπτονται επί των θεμάτων της χειραγώγησης αγώνων και το πως θα αποφύγουν οι αθλητές την ανάμειξή τους σε τέτοια περιστατικά, αλλά πληροφόρησε επίσης τους βολεϊμπολίστες της ομάδας της Αλεξανδρούπολης για τους όρους των συμβολαίων τους, το πως θα μπορούν πλέον με το νέο νόμο να διασφαλίζουν τα δεδουλευμένα τους και το σύστημα αδειοδότησης.

Ο κ. Μηνούδης στάθηκε πολύ στο κομμάτι του matchfixing και το πως θα πρέπει οι αθλητές να αποφεύγουν τις παγίδες. Συγκεκριμένα το μενού περιελάμβανε: Επεξήγηση όρων, αναγνώριση απειλής, αντίσταση κατά του φαινομένου, τρόπος λειτουργίας των κυκλωμάτων, συστήματα αναφοράς,νομοθεσία, εθισμός στο τζόγο, case studies και Κώδικα Δεοντολογίας (Code of Conduct).

Ο Εθνικός δεν ήταν φυσικά η μόνη ομάδα της Volley League την οποία επισκέφθηκε ο Βασίλης Μηνούδης καθώς έχουν προηγηθεί ο Ηρακλής Χαλκίδας, η Κύζικος, ο Παναθηναϊκός, ο Ηρακλής κ.α.. Η δράση του ΠΑΣΑΠ σκοπό έχει να προστατεύσει το άθλημα και τους πρωταγωνιστές του με σωστή και έγκυρη ενημέρωση, μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος “PROtect Integrity¨, με το μότο όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Συνδέσμου να είναι “ό, τι  ειναι καλο για τους αθλητές, ειναι καλο για το άθλημα…”.

Στην ενημέρωση έδωσαν το “παρών” αρκετοί βολειμπολίστες της ομάδας, μεταξύ αυτών ο Παρασκευάς Τσέλιος, ο Γρηγόρης Κοντοστάθης, ο Γιάννης Χαριτωνίδης, ο Νίκος Παλέντζας, ο Κώστας Βλαχόπουλος, ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης και ο Κάσσανδρος Στίγγας.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει με ανάρτηση που πραγματοποίησε στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τόσο την ομάδα του Εθνικού, όσο και τον κόουτς Μουστακίδη.

http://

Το απόγευμα η εν λόγω καμπάνια θα … ανηφορίσει προς Βορρά, όπου ο Βασίλης Μηνούδης θα ενημερώσει και τους αθλητές του ΑΟ Ορεστιάδας.

 

 

Share it