Search

Απολαυστική ισοπαλία στην Φελώνη μεταξύ Βιστωνίδας και Ασπίδας με δύο γκολ και δύο δοκάρια!

Απο τα κλασικά ματς που οι δύο ομάδες μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις είχαμε στην Φελώνη με την Βιστωνίδα να καταφέρνει να ισοφαρίσει λίγο πριν την συμπλήρωση των ενενήντα το γκολ της Ασπίδας, σε μια αναμέτρηση με δύο γκολ, δύο δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.

Η ομάδα της Ασπίδας μπήκε πολύ καλύτερα στο ματς και άγγιξε το γκολ στο 17′ όταν το δυνατό σουτ του Μάνου Χαραλαμπίδη σταμάτησε στο δοκάρι του Γιουνούζογλου, και αν σε αυτή την φάση ο κίπερ της Βιστωνίδας στάθηκε τυχερός τρία λεπτά αργότερα με γρήγορη έξοδο σταμάτησε τον Κατσή απο θέση τετ-α-τετ κρατώντας το μηδέν στην εστία του, με το 0-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου με την Ασπίδα να έχει την υπεροχή χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα στο ματς απείλησαν με σουτ του Αγγελίδη ενώ στο 60′ απάντησαν στα δοκάρια του αγώνα, με το σουτ του Καμπουρίδη να χτυπά στο δεξί δοκάρι του Μπαμπούρη. Το δοκάρι αφύπνισε τους φιλοξενούμενους που στο 68′ με τον Μπάμπη Κυριαζίδη κατάφερε να πάρει το προβάδισμα ενώ θα μπορούσαν να κλειδώσουν και τη νίκη αν έβρισκε στόχο το σουτ του Χαραλαμπίδη. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση τους και κατάφεραν στο 89′ να φέρουν το ματς στα ίσια με σουτ του Χρήστου Μαμαλίγκατζη. Πάντως αμφότερες οι ομάδες θα μπορούσαν να “κλέψουν” τη νίκη στις καθυστερήσεις με τον Μπαμπούρη να σταματά το σουτ του Τουρατζίδη ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Γιουνούζογλου σταμάτησε την προσπάθεια του Χαραλαμπίδη.

 

Η ομάδα της Βιστωνίδας μετά τον πολύ σημαντικό βαθμό στρέφει την προσοχή της στα δύο σημαντικά παιχνίδια με Εχίνο και ΑΕΞ εκτός έδρας με τους παίκτες του Γιουράι Μπούτσεκ να θέλουν και άλλους βαθμούς για να μπουν με όσο καλύτερη συγκομιδή στα πλέι άουτ. Απο την άλλη η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου με τον Αστέρα Μαγικού θέλοντας μόνο νίκη, στα θετικά η πολύ καλή εμφάνιση του νεαρού γκολκίπερ Βαγγέλη Μπαμπούρη(φωτο κάτω) στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Ασπίδας. Διαιτητής  του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Κιοτζένης με βοηθούς τους Δημήτρη Κηλικιώτη και Κώστα Γκοντόλια.

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ(Γ. Μπούτσεκ): Γιουνούζογλου, Αγγελίδης, Μακρίδης(81′ Καραμανάβης), Καζάκος, Δρακίδης(81′ Κυράπογλου), Μαμαλίγκατζης, Μπάρμπας,  Ταίρης, Ξενιτίδης, Καμπουρίδης, Χότζα(72′ Τουρατζίδης)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Χρ. Σαμαράς): Μπαμπούρης, Σαμαράς Ανδρ., Τζαρτάκης, Σαρηγιαννίδης Αλ., Νικολούδης, Κοντομιχάλης, Σάββογλου, Χατζηπαρασκευάς,(79′ Κοντογιαννίδης), Χαραλαμπίδης, Κρουστάλλης(63′ Κυριαζίδης), Κατσής(57′ Δογανίδης)

Share it