Search

Έφυγε με το διπλό από την έδρα του Εθνικού ο Ιπποκράτης (photos)

Μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε χθες ο ΑΟ Ιπποκράτης, επικρατώντας 2-0 του Εθνικού Αλεξ/πολης στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς».

Αυτή η νίκη είναι εκτός των άλλων και ψυχολογικής σημασίας για τον Ιπποκράτη ο οποίος μετά τις δύο ήττες στο Κύπελλο από την Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου και στο πρωτάθλημα από τον Ορέστη Ορεστιάδας ήθελε όπωσδήποτε αυτό το τίποντο και το πήρε.

Στο πρώτο ημίχρονο αμφότερες οι ομάδες έχασαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί, αλλά αυτό δεν έγινε και έφυγαν για τα αποδυτήρια με το 0-0. Με το ξεκίνημα του β’ μέρους Εθνικός & Ιπποκράτης προχώρησαν σε αναγκαστικές αλλαγές. Στη θέση του Παρασκευά που τραυματίστηκε για τους γηπεδούχους πέρασε ο Μπούρντιν και στη θέση του Τσακανίκα επίσης λόγω τραυματισμού για τους φιλοξενούμενους ο Πυλούδης.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα η ομάδα του Κώστα Βουρδόγλου πήρε κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Σίσκου μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρίπη. Από στημένη φάση θα έρθει και το δεύτερο γκολ για τον Ιπποκράτη, με τον Πυλούδη να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 70′. Ωστόσο, 5 λεπτά αργότερα ο παίκτης των «γιατρών» θα αποχωρήσει και αυτός από τον αγωνιστικό χώρο τραυματίας αφήνοντας τη θέση του στον Μεντίζη.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Εθνικός είναι 5ος με 19 βαθμούς και ο Ιπποκράτης ισοβαθμεί στην 7η θέση με τον Έβρο Σουφλίου έχοντας από 16.

Συνθέσεις:

Εθνικός (Παπαράδης): Χαραλαμπίδης, Σκάρλος, Ράλλης, Παρασκευάς (46′ λ.τρ. Μπούρντιν), Δούπας, Αγοράκης, Τζελέπης, Κονόμι, Θάνος, Καρακασίδης (75′ Πετρίδης), Σουλακάκης (70′ Καραπατσιάς).

Ιπποκράτης (Βουρδόγλου): Στεφανίδης, Φουρνουτζής, Τηλέγραφος, Σίσκος, Μαργαρίτης, Κωνσταντάκης, Τσακανίκας (46′ Πυλούδης – 75′ Μεντίζης), Γαλανός, Καρίπης (65′ Καραγκούνης), Καλλιώρας, Κατσαμάγκας.

Διαιτητής: Κεσούδης – Βοηθοί: Τερζόπουλος, Στρατούδης Χ.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από τον φακό της Γιώτας Τσικάκη:

 

Share it