Search

LIVE 15:00: Δόξα Δράμας – Ορφέας Ξάνθης, Εορδαϊκός – Δόξα Προσκυνητών και όλα τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι, είμαι ο Βλαδίμηρος Αρζίδης και μαζί θα παρακολουθήσουμε τις μάχες των δύο ομάδων της Θράκης στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αλλά φυσικά και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών, έχουν εκτός έδρας παιχνίδια, με την αποστολή των Ξανθιωτών να είναι σαφώς δυσκολότερη, μιας και αντιμετωπίζουν στην Δράμα την πρωτοπόρο Δόξα, με την ομάδα της Ροδόπης να πηγαίνει στην Πτολεμαΐδα, όπου θα φιλοξενηθεί απ’ τον Εορδαϊκό, με τον οποία οι Προσκυνητές έχουν χτίσει φέτος μια καλή παράδοση, έχοντας δύο νίκες (μια στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο).

Η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, λαβωμένη τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά θα προσπαθήσει για ότι καλύτερο κόντρα στην Δόξα Δράμας που καίγεται για βαθμούς, στην μάχη της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα όσα οδυνηρά και φρικτά συνέβησαν μέσα της βδομάδας στον Ορφέα, με τον βανδαλισμό των αποδυτηρίων και την ολοσχερή καταστροφή του ιδιόκτητου βαν της ομάδας (θυμηθείτε εδώ) δημιούργησαν όπως είναι φυσικό συναισθήματα απογοήτευσης και θυμού σ’ όλους στο στρατόπεδο της ομάδας. Το μέγεθος της ζημίας που υπέστη ο σύλλογος είναι τεράστιο (θυμηθείτε τις ενδεικτικές φωτογραφίες με τους βανδαλισμούς στο γήπεδο του ΑΟΞ, αλλά και την μετατροπή του βαν σε παρανάλωμα του πυρός), και δεν ήταν λίγες η ομάδες και οι φορείς που έσπευσαν να εκφράσουν την στήριξή τους στον Ορφέα Ξάνθης (θυμηθείτε εδώ, εδώ και δω).

Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα του Παναγιώτη Καμαράκη, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα που έχουν να κάνουν τιμωρίες από αποβολές και συμπλήρωση καρτών αλλά τραυματισμούς (θυμηθείτε ποιους δεν θα έχει στην διάθεση του ο Παναγιώτης Καμαράκης εδώ).

Ο Ορφέας μετά την ισοπαλία στο επεισοδιακό παιχνίδι με τον ΑΟΚ στην Ξάνθη (θυμηθείτε εδώ) υποχώρησε μετά απο καιρό απ’ την πεντάδα και βρίσκεται πλέον στην 6η θέση με 22 βαθμούς, με την αντίπαλό του Δόξα Δράμας να είναι όπως είπαμε στην κορυφή με 39β. (θυμηθείτε την βαθμολογία του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής εδώ).

Το ματς του Ορφέα με την Δόξα Δράμας, θα είναι το πρώτο από μία σειρά τριών δύσκολων παιχνιδιών σε διάστημα μιας εβδομάδας. Οι Ξανθιώτες θα έχουν υπενθυμίζουμε και μεσοβδόμαδο παιχνίδι, αυτό με τον Μακεδονικό Φούφα για το πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής το οποίο είχε αναβληθεί (δείτε την ημερομηνία ορισμού εδώ) ενώ θα ακολουθήσει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Στην αποστολή της Δόξας Δράμας βρίσκονται οι: Σικαλιάς, Παγώνης, Βιτλής, Παπαζούδης,  Κωστόπουλος,  Λαδάκης,  Παναγιωτούδης,  Παβίσεβιτς,  Πινδώνης, Μπουσινάκης, Δουκάκης, Καρλόπουλος, Ιγκόρ, Καράδαης, Μκρτσιάν, Παπαζαχαρίας, Ρεβυθόπουλος, Ιότι, Κουρτεσιώτης, Μαρτσάκης, Μαρκόπουλος και Δουμάνης.

Στην αποστολή του Ορφέα Ξάνθης βρίσκονται οι: Ρούφος, Αθανασίου, Μαυρόπουλος Γ., Θεοδωρίδης Χ., Καραγκιόζης Β., Κατρανίτσας, Μακράκης, Μεκερά, Μυγγίδης, Πιλέ, Τορομανίδης, Μπουνταγκίδης, Μαυρόπουλος Λ., Ζιγκολάρι, Μουμίνογλου, Χαλίλ Ιμπράμ, Λαζαρίδης και Χίντ Ιμέρ.

Την αναμέτρηση στο γήπεδο της Δόξας θα διευθύνουν οι κύριοι Γκουγκούδης, Σάββας, Καμπούρης της ΕΠΣ Σερρών.

Η ομάδα της Δόξας Προσκυνητών, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου (θυμηθείτε εδώ) με τα δύο γκολ της χρυσής αλλαγής, του Πάρη Κατσαρού (ο οποίος μίλησε αποκλειστικά μετά το ματς στο SportsAddict) βρίσκεται απο χθες στον Νομό Κοζάνης για το σημερινό παιχνίδι στην Πτολεμαΐδα, κόντρα στον Εορδαϊκό.

Τα προβλήματα δεν λείπουν απ’ την ομάδα της Ροδόπης, με τον Γιάννη Πουρλιάκα να έχει στην διάθεσή του 17 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές (θυμηθείτε εδώ) στους οποίους δεν συμπριλαμβάνεται το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα, ο Αχμέτ Φουρκάν (διαβάστε για την μεταγραφή του εδώ) ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει αρκετά την Δόξα Προσκυνητών στη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς είχε δείξει καλά στοιχεία με τον Πανθρακικό κατά την περίοδο προετοιμασίας των “πρασίνων”, ενώ έπειτα στάθηκε άτυχος, μένοντας για κάποιο διάστημα εκτός, λόγω τραυματισμού. Πρόλαβε πάντως να αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια του Πανθρακικού στη Football League και ένα στο κύπελλο, πριν η ομάδα αποχωρήσει.

Η ομάδα του Γιάννη πουρλιάκα βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14β.,  τέσσερις περισσότερους απ’ τον 14ο Εορδαϊκό (δείτε τη βαθμολογία εδώ). Πάντως καμία απ’ τις δύο ομάδες δεν έχει πλέον το άγχος του υποβιβασμού, καθώς η ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου πρόσφατα, φρόντισε με την οικειοθελή αποχώρησή της, να κάνει τις εναπομείνασες αγωνιστικές μια τυπική διαδικασία χωρίς βαθμολογικό νόημα στην ουρά. Οπότε οι Προσκυνητές μπορούν χωρίς πίεση να παίξουν ελεύθερα με σκοπό να αποκομίσουν ότι περισσότερο μπορούν απ’ το ματς.

Η αποστολή της Δόξας Προσκυνητών: Περτσάς, Αγγελόπουλος, Κελεσιδης, Ανυφαντακης, Βάσκος, Τρίχας, Λεφής, Κασιώτης,
Καραγιαννίδης, Ιωάννιδης, Σιδηρόπουλος, Κατσαρός, Καμζελάς, Δημητριάδης, Δραγανίδης, Κλης, Κεϊτά

Την αναμέτρηση στην Πτολεμαΐδα θα διευθύνουν οι κύριοι: Κάτης, Δράγος  της ΕΠΣ Φλώρινας και Μωυσιάδης της ΕΠΣ Γρεβενών.

 

LIVE (συνεχής ενημέρωση)

14:35 Στην Δράμα πραγματοποιείται η τελετή των εγκαινίων και της παράδοσης του πλαστικού χλοοτάπητα από τον δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο.

14:39 Παραμένουμε στη Δράμα και πάμε στη σύνθεση της γηπεδούχου Δόξας. Ο κύριος Τζαναβάρας επέλεξε για την αρχική 11αδα τους: Σικαλιά, Παγώνη, Βιτλή, Κωστόπουλο, Παπαζούδη, Δουκάκη, Πινδώνη, Παναγιωτούδη, Καρλόπουλο, Ιγκόρ και Μαρτσάκη.

Στον πάγκο θα μείνουν οι:  Λαδάκης, Δουμάνης, Κουρτεσιώτης, Ιότι, Καράδαης, Παπαζαχαρίας, Παβίσεβιτς.

14:40 Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Εβρίτης Ανδρέας Μκρτσιάν, που ήταν ένας απ’ τους 4 που αν και ήταν στην 22αδα του κ. Τζαναβάρα, δεν επελέγησαν να είναι στους 18.

14:45 Η βαθμολογία του 1ου Ομίλου πριν ξεκινήσει η 19η αγωνιστική…

Η βαθμολογία

1 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 16 39
2 ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 16 37
3 ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ 16 34
4 ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 16 27
5 ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 16 23
6 ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ 15 22
7 ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 16 21
8 ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 16 20
9 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 16 19
10 ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ 15 18
11 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ 15 18
12 ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ 16 18
13 ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ 16 14
14 ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 16 10
15 ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ

14:47 Στην Δράμα έχει ολοκληρωθεί η τελετή εγκαινίων του νέου γηπέδου με πλαστικό χλοοτάπητα, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα απ’ το ιστορικό γήπεδο της Δόξας.

14:48 Οι υπόλοιποι τρεις που έμειναν εκτός αποστολής για την Δόξα Δράμας είναι οι: Ρεβυθόπουλος, Μαρκόπουλος και Μπουσινάκης.

14:50 Για τον Ορφέα Ξάνθης ο Παναγιώτης Καμαράκης θα ξεκινήσει με τους: Ρούφο, Λαζαρίδη, Κατρανίτσα, Θεοδωρίδη, Μακράκη, Μαυρόπουλο Λ., Καραγκιόζη Β., Μπουντακίδη, Χαλίλ, Μυγγίδη και Μουμίν.

Στον πάγκο θα μείνουν οι: Τορομανίδης, Πίλε, Μέκερα, Αθανασίου, Μαυρόπουλος Γ,.  Ζιγκολάρι και Χίντ.

14:53 Πάμε στην Πτολεμαΐδα και στη σύνθεση της Δόξας Προσκυνητών. Ο γιάννης Πουρλιάκας θα ξεκινήσει με τους: Περτσά, Σιδηρόπουλο, Κελεσίδη, Λεφή, Κραγιαννίδη, Τρίχα, Κατσαρό, Δημητριάδη, Κλη, Βάσκο και τον Κεϊτά.

 15:00 Στην Πτολεμαΐδα ξεκίνησε το παιχνίδι
15:01 Ξεκίνησε το παιχνίδι και στην Δράμα.
15:05 ΓΚΟΛ! Όχι μόνο ξεκίνησε το παιχνίδι στη Δράμα, αλλά ξεκίνησε και με γκολ για τους γηπεδούχους. Ο βραζιλιάνος Ιγκόρ εκμεταλλεύτηκε λάθος του Μακράκη και έκανε το 1-0 μόλις στο 5ο λεπτό!
Δόξα Δράμας -Ορφέας Ξάνθης 1-0.
15:09 Έχουν φυσικά ξεκινήσει και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνική …
ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ –  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ – ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΡΕΠΟ ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
15:13 Μετά από 12 λεπτά παιχνιδιού, στην Πτολεμαΐδα παραμένει το Εορδαϊκός  Δόξα Προσκυνητών με τις δύο ομάδες να διαφυλάττουν πρώτα τα μετόπισθεν.
 
15:15 Γκολ στο Παραλίμνιο Σερρών! Ο Απόλλωνας 1-0 την ΑΠΕ Λλαγκαδά.
15:20 Αποβολή για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς!  Σ’ αυτό το πρώτο 2ολεπτο όλα είναι ιδανικά για τη Δόξα Δράμας. Προηγείται του Ορφέα Ξάνθης με το γκολ του Ιγκό. Ο Λαγκαδάς χάνει την ίδια ώρα απ’ τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ενώ ο Απόλλων Καλαμαριάς θα κληθεί να παίξει κόντρα στον Καμπανικαό για τα επόμενα 70 λεπτά συν τις καθυστερήσεις με 10 ποδοσφαιριστές.
15:22 Φάουλ του Μουμίν για τον Ορφέα, καλοχτυπημένο, λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο του Σικαλιά.
15:24 Αποκρούει ο Μένκα πέναλντι του Καμπανιακού (!) και διατηρεί το 0-0 για τους Πόντιους, οι οποίοι υπενθυμίζεται πως αγωνίζονται με 10 λόγω αποβολής του κεντρικού αμυντικού, Σαμαρά.
15:30 Έχοντας συμπληρώσει 30 λεπτά παιχνιδιού, έχουμε μέχρι τώρα στα γήπεδα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

ΑΟ Καρδίας-ΑΕ Ποντίων  3-0 α.α.
Καβάλα-Μακεδονικός Φούφα  0-0
ΦΑΣ Νάουσα-Αλμωπός Αριδαίας  0-0
Δόξα Δράμας-Ορφέας Ξάνθης  1-0 (8′ Ίγκορ)
Απόλλων Παραλιμνίου-ΑΠΕ Λαγκαδά  1-0 (12′ Γαϊδαρτζής)
Καμπανιακός-Απόλλων Καλαμαριάς  0-0
Εορδαϊκός-Δόξα Προσκυνητών  0-0
Ρεπό: Νέστος Χρυσούπολης

15:31 Αλλαγή για τον Ορφέα Ξάνθης: Ο Τορομανίδης πήρε τη θέση του Μυγγίδη.

 

15:34 ΓΚΟΛ στη Δράμα! Η Δόξα διευρύνει το προβάδισμά της κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης με τον Στράτο Δουκάκη με πλασέ εντός περιοχής!

Δόξα Δράμας -Ορφέας Ξάνθης 2-0.

15:37 Ο Ρούφος απέκρουσε το φάουλ του Καρλόπουλου, η άμυνα της ομάδας της Ξάνθης αδράνησε όμως, με τον Δουκάκη ο οποίος παραμόνευε, ανενόχλητος να κάνει το 2-0 για την ομάδα του.

15:40 Στο 38ο λεπτό αλλάζει ο ρους του παιχνιδιού στην Πτολεμαΐδα. Κόκκινη κάρτα για τον Σιδηρόπουλο και πέναλντι για τον Εορδαϊκό και ενώ η Δόξα Προσκυνητών κρατούσε χωρίς δυσκολία το 0-0.

 

15:41 ΓΚΟΛ! Ο Εορδαϊκός ανοίγει το σκορ απ’ τα 11 βήματα.

Εορδαϊκός -Δόξα Προσκυνητών 1-0!

 

15:44 Με 9 ποδοσφαιριστές η Δόξα προσκυνητών! Κόκκινη στον Περτσά!

 

15:47 Ημίχρονο στα γήπεδα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ                       0-0
 ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 0-0
 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ 2-0
 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ 2-0
 ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 0-0
 ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ 1-0
 ΡΕΠΟ ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

Υπενθυμίζεται πως ΑΟ Καρδίας -ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου 3-0 (άνευ αγώνος).

 

15:50 Μετά την αποβολή του Περτσά, να ενημερώσουμε πως ο Κλης θυσιάστηκε ως αναγκαστική αλλαγή, στην θέση του ο δεύτερος τερματοφύλακας Αγγελόπουλος.

 

15:55 Η βαθμολογία στο ημίχρονο

1 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 17 42
2 ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 17 38
3 ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ 17 34
4 ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 16 27
5 ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 17 24
6 ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ 16 22
7 ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 17 22
8 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 17 22
9 ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 17 21
10 ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ 16 21
11 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ 16 19
12 ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ 17 19
13 ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ 17 14
14 ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 17 13
15 ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ

 

16:03 Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου σε Δράμα, Πτολεμαΐδα και τα υπόλοιπα γήπεδα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

16:08 Με 9 παίκτες βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο η Δόξα Προσκυνητών του Γιάννη Πουρλιάκα, οι οδηγίες του οποίου στο ημίχρονο προς τους παίκτες τους ήταν σαφώς προς την κατεύθυνση της διαφύλαξης της εστίας του Αγγελόπουλου και από κει και πέρα, όταν τους δοθεί η ευκαιρία, να χτυπήσουν γρήγορα σε μία κόντρα επίθεση.

16:13 Το πρώτο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο έρχεται απ’ τις Σέρρες, με τον Λαγκαδά να μειώνει και να κάνει το 2-1!

16:20 Καμία εξέλιξη σε άλλο γήπεδο του 1ου ομίλου. Στην Πτολεμαΐδα η Δόξα Προσκυνητών έχει φυσιολογικά κλειστεί στο δικό της μισό, αφού αγωνίζεται με δύο παίκτες λιγότερους αλλά καταφέρνει και κρατά μέχρι τώρα, μακριά τους ποδοσφαιριστές του Εορδαϊκού!

16:22 Στη Δράμα, ο Ορφέας έχει ισορροπήσει το ματς, δεν μπορεί όμως να απειλήσει την εστία του Σικαλιά.

16:25 Με τα παιχνίδια του 1ου ομίλου να βρίσκονται λίγο μετά το 60ό λεπτό, έχουμε:

 

ΑΟ Καρδίας-ΑΕ Ποντίων  3-0 α.α.
Καβάλα-Μακεδονικός Φούφα  0-0
ΦΑΣ Νάουσα-Αλμωπός Αριδαίας  0-0
Δόξα Δράμας-Ορφέας Ξάνθης  2-0 (8′ Ίγκορ, 35′ Δουκάκης)
Απόλλων Παραλιμνίου-ΑΠΕ Λαγκαδά  2-1 (12′ Γαϊδαρτζής, 38′ Ναλμπάντης / 58 ?)
Καμπανιακός-Απόλλων Καλαμαριάς  0-0
Εορδαϊκός-Δόξα Προσκυνητών  1-0 (40′ Ιωαννίδης πεν)
Ρεπό: Νέστος Χρυσούπολης

 

16:26 ΓΚΟΛ! Εκεί που λέγαμε πως οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Προσκυνητών καταφέρνουν και με νύχια και με δόντια να κρατάνε το σκορ στο 1-0, ο Εορδαϊκός καταφέρνει να κάνει το 2-0, δυσκολεύοντας το έργο των φιλοξενούμενων!

Εορδαϊκός -Δόξα Προσκυνητών 2-0

 

16:28 ΓΚΟΟΟΟΟΛ!!! Η Δόξα Προσκυνητών καταφέρνει και με 9 ποδοσφαιριστές να μειώνει στο σκορ, με τον Κεϊτά απ’ το σημείο του πέναλντι να βάζει το πρώτο του γκολ με την φανέλα των Προσκυνητών!

Εορδαϊκός -Δόξα Προσκυνητών 2-1!

 

16:32 Ο Ορφέας παρά το γεγονός πως βρίσκεται με δύο τέρματα πίσω στο σκορ και έχει κάπως ισορροπήσει, δεν μπορεί να φανεί απειλητικός, αντίθετα με την Δόξα Δράμας που κάνει ξεσπάσματα και φτάνει με καλύτερες προϋποθέσεις μπροστά στην εστία του Ρούφου.

 

16:34 Εκεί που λέγαμε πως η ομάδα που φτάνει με καλύτερες αξιώσεις μπροστά στην εστία των αντιπάλων είναι η Δόξα, ο Καρλόπουλος από καλή θέση για εκατοστά αστοχεί, στέλντοντας την μπάλα στο δοκάρι.

 

16:35 0-1 ο Απόλλωνας Καλαμαριάς στην Χαλάστρα! Συνεχίζει στο κατόπι της Δόξας Δράμας.Η μάχη και το θρίλερ συνεχίζονται στην κορυφή!

16:42 Χαμός στην Χαλάστρα απ’ τη στιγμή που σημείωσε το 0-1 ο Απόλλωνας Καλαμαριάς, καθώς δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το παιχνίδι μετά το γκολ.

16:43 ΓΚΟΛ! Ο Καρλόπουλος από αριστερά μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή, με πλασέ κάνει το 3-0 για τους “Μαυραετούς”, τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών παιχνιδιού.

Δόξα Δράμας – Ορφέας Ξάνθης 3-0

16:45 Γκολ σε Νάουσα και Καβάλα! 1-0 η Νάουσα τον ΑΛμωπό, 0-1 ο Μακεδονικός Φούφα τον ΑΟ Καβάλας!

16:48 Ο Εβρίτης Σταματόπουλος ισοφαρίζει για την Καβάλα και τη γλυτώνει απ’το κάζο.

16:52 Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στην Δράμα. Ήττα 3-0 για τον Ορφέα Ξάνθης απ’ τους πρωτοπόρους!

16:54 Τέλος και στην Πτολεμαΐδα. Η Δόξα Προσκυνητών έπεσε μαχόμενη στην Πτολεμαΐδα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1, απ’ τον Εορδαϊκό!

Κάπου εδώ κυρίες και κύριοι, ολοκληρώθηκε το Live blog του SportsAddict.gr, με το οποίο ενημερωθήκατε για τους αγώνες του Ορφέα Ξάνθης, της Δόξα Προσκυνητών αλλά και για ότι συνέβη στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής.

Για τελικά αποτελέσματα, τη βαθμολογία όπως έχει διαμορφωθεί και την επόμενη αγωνιστική, κάντε κλικ εδώ.

Από μένα τον Βλαδίμηρο Αρζίδη, σας ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε το SportsAddict.gr για την άμεση, έγκυρη και πλήρη ενημέρωσή σας!

 

Share it