Search

Υπο το βλέμμα του Δημάρχου Ορεστιάδας τα παιδάκια της Ακαδημίας του Ορέστη συνόδευσαν τα πρότυπα τους στο Ξάνθη – ΠΑΟΚ!(+photos)

Ένα παιδικό όνειρο εκπλήρωσαν οι μικροί ποδοσφαιριστές του Ορέστη Ορεστιάδας, οι οποίοι συνόδευσαν από κοντά κάποια απ’ τα αστέρα της Super League που θαυμάζουν απ’ την τηλεόραση, και το απόγευμα της Κυριακής είχαν την ευκαιρία να τους … αρπάξουν απ’ το χέρι και να ζήσουν κάποιες πολύ όμορφες στιγμές, τις οποίες θα θυμούνται για πάντα.

Οι ακαδημίες του Ορέστη βρίσκονταν από νωρίς το πρωί της Κυριακής στα Πηγάδια και στο “Σαλέ” , στο πλαίσιο του “άτυπου” περιφερειακού πρωταθλήματος στο οποίο παιδιά διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών, ανταγωνίζονται και συναγωνίζονται με άλλα παιδιά αθλητικών σωματείων της Περιφέρειας, με σκοπό αφενός την ψυχαγώγηση  τους αλλά φυσικά και την αγωνιστική βελτίωσή τους.

Στις 13:30 το μεσημέρι τα τέσσερα γκρουπ της ομάδας του Ορέστη αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα γκρουπ του ΑΟ Ξάνθης, ενώ αργότερα περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Σαλέ, όπου δεν έχασαν φυσικά την ευκαιρία να αποθανατίσουν για πάντα τις στιγμές που πέρασαν.

΄Στη συνέχεια, ακολούθησε γεύμα στο “Σαλέ” με κύριο θέμα συζήτησης μεταξύ των εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών να είναι φυσικά οι στιγμές που επρόκειτο να ζήσουν. Βέβαια, πλην των μικρών ποδοσφαιριστών και των προπονητών τους, στα Πηγάδια, όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, βρέθηκαν ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης και ο Πρόεδρος του Ορέστη, Αλέξης Δημητριάδης.

Το καλύτερο φυσικά για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές ήταν αυτό που θα βίωναν λίγο μετά τις 17:00, όταν θα συνόδευαν κάποιους απ’ τους ποδοσφαιριστές που θαυμάζουν και τους έχουν ως πρότυπα. Τα χαμόγελα έμοιαζαν να έχουν … κολλήσει στο πρόσωπό τους με την έκφρασή τους να είναι φυσικά αντιπροσωπευτική των συναισθημάτων τους. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και ο κόουτς των ¨ασπρόμαυρων” ο Βλάνταν Ίβιτς ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί με τα παιδιά, κάτι που φυσικά μόνο ικανοποίηση μπορεί να τους προσέφερε. Αφήστε δε που θα είναι η κύρια πηγή συζήτησής τους απ’ αύριο στο σχολείο και για τις επόμενες μέρες.

Σε μια στιγμή που διεκδικεί αυτήν της πιο όμορφης της μέρας, είναι η επιλογή του διαιτητή Κύζα, να δώσει την μπάλα της Super League στο μοναδικό κορίτσι που βρισκόταν μεταξύ των παιδιών που θα συνόδευαν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και τους διαιτητές!

Δείτε παρακάτω στιγμές των παιδιών του Ορέστη Ορεστιάδας εντός γηπέδου όπως καταγράφηκαν απο τον φακό του Sportsaddict…

Share it