Search

Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε νικηφόρα απο τις Σέρρες το Δημοκρίτειο!

Διατηρήθηκε ζωντανό στο κυνήγι της Ασπίδας Ξάνθη το Δημοκρίτειο Κομοτηνής που παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά κατάφερε να φύγει με τη νίκη απο τις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό, και στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές έχει δύο εντός και εκτός μόνο το ντέρμπι τίτλου με την Ασπίδα στην Ξάνθη.

Η ομάδα της Κομοτηνής είχε απο την αρχή το προβάδισμα το οποίο διατηρούσε σε όλη την διάρκεια του αγώνα, καταφέρνοντας κάθε φορά που πλησίαζαν επικίνδυνα οι γηπεδούχοι να βρίσκουν τον τρόπο να ξεφεύγουν ξανά στο σκορ διατηρώντας απόσταση ασφαλείας. Ενώ όταν στο 45′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν με τρία διαδοχικά τέρματα να πάρουν το προβάδισμα με 21-20 οι παίκτες του Δημοκρίτειου έβγαλαν αντίδραση και με επι μέρους σκορ 1-4 πήραν ξανά το προβάδισμα το οποίο διατήρησαν μέχρι το φινάλε, χάρις και μερικές καίριες επεμβάσεις του γκολκίπερ της Λαγόπουλου που κράτησε όρθια την ομάδα του όποτε χρειάστηκε.

Δεκάλεπτα: 5-6, 10-12, 14-16(ημίχρονο), 18-20, 22-24, 28-29(τελικό αποτέλεσμα)

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Κούπης 3, Γκουντούλας 7, Γκάντιας, Ντόι  4, Σακκός  3, Ρήγαλος 3, Βαρδάκας  1, Πατσιαβάς  6, Ξανθόπουλος  2, Βελκόπουλος, Απαζίδης, Λαγόπουλος.

 

Share it