Search

Όλα μηδέν στα παγωμένα Πηγάδια ανάμεσα σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ!

Σε παιχνίδι που δεν θύμισε σε τίποτα αυτό του Κυπέλλου την Πέμπτη, Ξάνθη και ΠΑΟΚ αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες, με τον Ζίβκοβιτς σε 1-2 περιπτώσεις που χρειάστηκε να διατηρεί το μηδέν σε καίριες στιγμές του αγώνα.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Ξάνθη έμεινε μόνη τέταρτη στην βαθμολογία με 33 βαθμούς, και περιμένοντας το βράδυ το ματς του Παναθηναϊκού, όμως ότι και να συμβεί με το πέρας της 20ης αγωνιστικής θα διατηρηθεί στην πεντάδα για ακόμη μια εβδομάδα. Επόμενος αντίπαλος για τους Ξανθιώτες το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ο Ατρόμητος στο Περιστέρι.

Στις καλύτερες φάσεις του αγώνα, στο 8’ ο Δεληγιαννίδης από κοντά έκανε την άστοχη προβολή ενώ στο 11’ η ξανθιώτικη ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ντε Λούκας να σουτάρει ψηλά μέσα από την περιοχή. Στο 27’ το σουτ του Φλίσκα πέρασε άουτ όπως κι αυτό του Μπίσεσβαρ δύο λεπτά αργότερα. Στο 33’ ο Σολτάνι έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Γιουνές πήδηξε αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει την μπάλα πολύ κοντά από την εστία. Στο 35’ το φάουλ από πλάγια του Τριάδη μπλόκαρε ο Γλύκος και στο 36’ η κεφαλιά του Κάμπος ήταν άστοχη. Στο 39’ το πλασέ του Αθανασιάδη μπλόκαρε ο Ζίβκοβιτς και στο 40’ το σουτ του Καμαρά πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Γλύκου.

Στο 52’ μετά από κόντρα επίθεση ο Μπίσεσβαρ νικήθηκε από τον Ζίβκοβιτς στο τετ α τετ. Στο 58’ το σουτ του Χαρίση πέρασε πάνω από τα δοκάρια της Ξάνθης. Στο 60’ η κεφαλιά του Αθανασιάδη ήταν άστοχη. Στο 67’ ο Μπίσεσβαρ έκανε τη σέντρα με τον Βαρέλα να πιάνει την κεφαλιά και τον Ζίβκοβιτς να αποκρούει σε κόρνερ. Μετά από γύρισμα του Γιουνές αμυντικός του ΠΑΟΚ γύρισε την μπάλα και μπλόκαρε ο Γλύκος. Στο 92’ το σου του Μυστακίδη έφυγε ψηλά άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Κύζας (ΕΠΣ Δράμας) με βοηθούς τους κ.κ. Βασίλη Καμπούρη (ΕΠΣ Εύβοιας) – Ιωάννη Καραγκιζόπουλο (ΕΠΣ Ημαθίας) και 4ος διαιτητής ο Κωνσταντίνος Κωτσάνης (ΕΠΣ Δράμας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης (80’ Μεχία), Φλίσκας, Λισγάρας, Συλλά, Ντε Λούκας, Καμαρά, Τριάδης (69’ Λάζιτς), Σολτάνι (83’ Πιτσέλι), Βασιλακάκης, Γιουνές.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Δεληγιαννίδης (57’ Λέοβατς), Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Κάμπος (76’ Μυστακίδης), Μπίρσεσβαρ, Αθανασιάδης (60’ Αθανασιάδης).

 

 

Share it