Search

Σπουδαίο διπλό για τα κορίτσια της Ασπίδας στην Κατερίνη επί του Πιερικού Αρχέλαου!

Εκπληκτική εμφάνιση απο τα κορίτσια της Ασπίδας Ξάνθης που πήραν τεράστιο διπλό μέσα στην Κατερίνη επί του Πιερικού Αρχέλαου και μάλιστα με ανατροπή.

Η ομάδα της Ξάνθης ήταν καλή απο την αρχή του αγώνα και παρά τις προσπάθειες της γηπεδούχου ομάδας διατηρούνταν κοντά στο σκορ. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τα κορίτσια του Νεδήμ Καρά Αχμέτ κυριάρχησαν στο παιχνίδι και κατάφεραν με επι μέρους σκορ 8-17 να ανατρέψουν πλήρως την κατάσταση και να τελειώσουν την τρίτη περίοδο μπροστά στο σκορ. Διαφορά που διατήρησαν και αύξησαν ελαφρώς και στην τελευταία περίοδο φτάνοντας σε μια σπουδαία νίκη.

Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα για τα κορίτσια της Ασπίδας και δεύτερη μακριά απο την έδρα της μετά απο αυτή της Δράμας φτάνοντας στους 20 βαθμούς.

Τα δεκάλεπτα: 15-12, 35-33(ημίχρονο), 43-50, 54-63(τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Μαλτέσιος-Πλατέλα

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ(Τσιρογιάννη): Πουρσανίδου, Δαβιτίδου 13(1), Ακριτίδου, Ζουγκουρίδου 9(1), Φλώρου 15, Γκοτζαμάνη 10(1), Παπανικολάου 3(1), Μπαγκλαρίδου 4,Δημητρίαδου.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Μεχμέτ-Ουστά 6(2), Καραλίδου Σ. 15(3), Σακουλάκη 22(1), Καρακώστα 10, Παπαχρυσοβέργη, Μαμαλίγκατζη, Σουλιώτη 10, Γκριργκίζα.

Share it