Search

Πλήρωσε τις απουσίες ο μαχητικός Ορφέας που παρά τις ελλείψεις κόντραρε στα ίσα την ισχυρή Δόξα!

Παρά την απουσία πέντε βασικών ποδοσφαιριστών η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης πάλεψε στα ίσα κόντρα στην πρωτοπόρο Δόξα Δράμας, που κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα ελάχιστα λάθη των παικτών του Ορφέα με την δεδομένη ποιότητα της και να φτάσει στη νίκη που την διατηρεί στην κορυφή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Παρουσία αρκετού κόσμου και σε εορταστικό κλίμα για τους γηπεδούχους καθώς έγινε η παράδοση του βοηθητικού γηπέδου της ομάδας της Δράμας, δόθηκε η έναρξη του αγώνα με τους παίκτες της Δόξας πολύ νωρίς να παίρνουν το προβάδισμα όταν  μετά απο γύρισμα του Μακράκη με το κεφάλι προς τον Ρούφο ο Ίγκορ που ήταν κοντά στην φάση το εκμεταλλεύτηκε και με προβολή έκανε το 1-0. Η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε να αντιδράσει απείλησε με προσπάθειες των Μουμίνογλου και Μαυρόπουλου χωρίς όμως να καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Σικαλιά.

Ότι δεν κατάφεραν οι Ξανθιώτες το έκαναν οι παίκτες της Δόξας που μετά απο εκτέλεση φάουλ του Καρλόπουλου και κακή απομάκρυνση του Ρούφου ο Δουκάκης απο κοντά έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς με εκατέρωθεν στιγμές, με πιο σημαντική μια προσπάθεια του Δουκάκη που βρήκε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων, ενώ στο φινάλε του αγώνα ο Καρλόπουλος πήρε την ασίστ απο τον Λαδάκη και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0

Παρά την ήττα το παιχνίδι αυτό φέρνει πολλά οφέλη για την ομάδα της Ξάνθηςπου στάθηκε εξαιρετικά κόντρα σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο και με πολλές και σημαντικές απουσίες. Επίσης ξεχωριστή στιγμή είχαμε και για δύο παιδιά της Ακαδημίας του Ορφέα με τους Μεκερά και Ζιγκολάρι να κάνουν το ντεμπούτο τους με τα “κιτρινόμαυρα”.

Επόμενο παιχνίδι για τον Ορφέα αυτό της Τετάρτης στην Πτολεμαίδα κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκουγκούδης με βοηθούς τους Σάββα και Καμπούρη της ΕΠΣ Σερρών

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Π. Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Παγώνης (67’ Λαδάκης), Βιτλής, Κωστόπουλος, Παπαζούδης, Δουκάκης, Πινδώνης, Παναγιωτούδης, Καρλόπουλος, Ιγκόρ (58’ Ιότι), Μαρτσάκης (46’ Παβίσεβιτς).

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Λαζαρίδης (70’ Ζιγκολάρι), Κατρανίτσας, Θεοδωρίδης, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Καραγκιόζης Β., Μπουντακίδης, Χαλήλ Ιμπράμ (84′ Μεκερα), Μυγγίδης (30’ Τορομανίδης), Μουμίνογλου.

Share it