Search

Συνέχισε νικηφόρα η Ασπίδα Ξάνθης χωρίς να φορτσάρει κόντρα στην Ο.ΛΑ. Δράμας!

Χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαίτερα η Ασπίδα Ξάνθης επικράτησε με σχετική άνεση με 31-22 επί της Ολυμπιακής Ακαδημίας Δράμας στο “Φίλιππος Αμοιρίδης” της Ξάνθης.

Οι Ξανθιώτες παρότι ξεκίνησαν πολύ χαρά το ματς δίνοντας το δικαίωμα στην ομάδα της Δράμας να έχει το προβάδισμα μέχρι το 11′, στην συνέχεια αφυπνίστηκαν και πατώντας το γκάζι όχι απλά πήραν το προβάδισμα αλλά έχτισαν και σημαντική διαφορά την οποία ανέβασαν ακόμη περισσότερο και με την έναρξη του δευτέρου μέρους, φτάνοντας την και σε διψήφια διαφορά. Όμως λίγο ο χαμηλός ανταγωνισμός στο παιχνίδι λίγο οι απουσίες που είχε η Ασπίδα κράτησαν τους ξανθιώτες σε χαμηλούς ρυθμούς κοιτώντας απλά να τελειώσουν το παιχνίδι νικητές και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμού και καταπόνησης όπως και συνέβη.

Παράλληλα ο Θόδωρος Βαφειάδης είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει διάφορα πράγματα στα αγωνιστικά της ομάδας. Πρώτος σκόρερ για την Ασπίδα αναδείχτηκε ο Παπαστάμου ενώ απο κοντά στα γκολ ήταν και οι Ναθαναηλίδης και Μπρατίδης.

Τα δεκάλεπτα: 2-3, 10-4, 14-9(ημίχρονο), 20-12, 27-16, 31-22(τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Θ. Βαφειάδης): Ναθαναηλίδης 5, Μπέλλιας 2, Βασιλειάδης Β. 1, Καραπαπάζογλου 1, Ρούφος  3, Μπρατίδης 4, Σαλήογλου 3, Παπαστάμου 7, Καίκης, Σιλέλογλου 2, Ευθυμίου, Παπαδόπουλος 3

Ο.ΛΑ.ΔΡΑΜΑΣ: Μπαρλιάτσας, Ιορδανίδης 1, Πετρίδης  1, Τσαλίδης 1, Αντωνίου, Δεριαρίδης, Πανίδης  6, Κιομουρτζόγλου 1, Τουμπουλίδης 1, Κοκτσίδης 5, Χατζηδημητρίου, Σαββίδης 4, Λαζαρίδης 2

Share it