Search

Με πολλά προβλήματα και μείον πέντε παίκτες πάει στην Δράμα ο Ορφέας Ξάνθης!

Σωρεία προβλημάτων αντιμετωπίζει η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, σε μια απο τις χειρότερες εβδομάδες για τον σύλλογο την φετινή αγωνιστική χρονιά, καθώς πέρα απο τα αγωνιστικά προβλήματα που έφερε η αναμέτρηση με την Καβάλα ήρθε να προστεθεί και η εγκληματική ενέργεια σε βάρος του συλλόγου με την κλοπή στο γήπεδο του ΑΟΞ και την φωτιά στο λεωφορείο της ομάδας.

Σε όλα αυτά έρχεται και το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την πρωτοπόρο Δόξα στην Δράμα οπού η ομάδα της Ξάνθης θα  παραταχθεί με μείον πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές! Ο λόγος για τους Βασίλη Μαλαδένη και Νίκο Μελισσόπουλο που αποβλήθηκαν στο ματς με την Καβάλα, τους Γιάννη Καραγκιόζη και Χακή Τζαμπάζ που έχουν συμπληρώσει κάρτες αλλά και τον τραυματία Καρά Αλή Ονούρ. Τελευταία αγωνιστική της ποινής του είναι αυτή για τον Κώστα Θεοδωρίδη που απο το ματς με τον Φούφα τίθεται κανονικά στην διάθεση του τεχνικού τιμ.

Η προετοιμασία του Ορφέα ολοκληρώθηκε με χαλαρή προπόνηση  το Σάββατο και εν συνεχεία ανακοινώθηκε η αποστολή για την Ξάνθιώτικη ομάδα που αποτελείται απο 18 παίκτες. Αναλυτικά: Ρούφος, Αθανασίου, Μαυρόπουλος Γ., Θεοδωρίδης Χ., Καραγκιόζης Β., Κατρανίτσας, Μακράκης, Μεκερά, Μυγγίδης, Πιλέ, Τορομανίδης, Μπουνταγκίδης, Μαυρόπουλος Λ., Ζιγκολάρι, Μουμίνογλου, Χαλίλ Ιμπράμ, Λαζαρίδης και Χίντ Ιμέρ.

Share it