Search

Επιστροφή στις νίκες για τους Παίδες της Ξάνθης που κέρδισαν τον Παναιτωλικό!

Επέστρεψαν στις νίκες οι Παίδες της Ξάνθης που επικράτησαν με 1-0 του Παναιτωλικού σε ένα ματς που ο αέρας επηρέασε αρκετά τους παίκτες των δύο ομάδων.

Οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 13′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν μετά απο πίεση του Νεκτάριου Κοτόπουλου ο αμυντικός των Αγρινιωτών δεν έδιωξε σωστά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το σκορ έμεινε έτσι μέχρι το τέλος παρά τις φάσεις που δημιούργησαν εκατέρωθεν, με τους  Αγρινιώτες μάλιστα να έχουν και οριζόντιο δοκάρι στο 60′ όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ που φαινόταν ακίνδυνη λόγω του δυνατού αέρα πήρε τροχιά προς την εστία όμως για καλή τύχη των γηπεδούχων δεν κατέληξε στα δίχτυα. Στο φινάλε του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κωνσταντόπουλο.

Με αυτή τη νίκη οι Ξανθιώτες έφτασαν τους 13 βαθμούς μετά απο 9 παιχνίδια πιάνοντας στην τέταρτη θέση τους Αγρινιώτες. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Καλοπήτας με βοηθούς τους Ματίνα Λιάρου και Δημήτρη Τζιβαρτζίδη της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Θ. Καραγιαννίδης): Καρά Ισμαήλ Τσατάι, Καλογρανάς, Βουτσάς, Τσιεγγελίδης, Χασάνογλου (60′ Σαρή Μερτάι), Μανίσογλου, Τσιτσεκίδης, Καράμπελας (75′ Μουστάκης), Κοτόπουλος (89′ Μολώνης), Καφαλής, Δημητριάδης (70′ Κωσταρέλης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καρβέλης, Φραγκούλης(73′ Τσακνής), Γιάκος, Σκιαδάς, Κωνσταντόπουλος, Αγρογιάννης(46′ Θεοτοκάτος), Νταλιάνης, Ζοτάι(72′ Γιαννακόπουλος), Μπελεβώνης. Ντούλιας(71′ Ντάβανος), Καρατσόλης(61′ Παλιάτσας)

Share it