Search

Αποχώρηση από τον Αιολικό με αιχμές από τον Αρθούρο Αμπραχαμιάν!

Παρελθόν από τον Αιολικό αποτελεί ο πρώην παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Αρθούρος Αμπραχαμιάν, ο οποίος μιλώντας στο sportlesvos.gr έκανε λόγο για ανακρίβειες από πλευράς της διοίκησης της ομάδας της Μυτιλήνης αναφορικά με τον τραυματισμό του. «Το γεγονός ότι από τη διοίκηση του Αιολικού βγήκε προς τα έξω ότι είμαι τραυματίας μέχρι το τέλος της περιόδου είναι ψευδές. Η συνεργασία μας λύθηκε πριν καν γίνει κάποια εξέταση», τόνισε.

Συγκεκριμένα δήλωσε στην ιστοσελίδα της Λέσβου:

«Δεν υπήρχε καμία συζήτηση πριν τις γιορτές σχετικά με ενδεχόμενη λύση της συνεργασίας μας. Αντιμετώπισα έναν τραυματισμό, ο οποίος όμως δεν ήταν σοβαρός. Επέστρεψα μάλιστα στη Μυτιλήνη μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και ξεκίνησα ατομικές προπονήσεις στο γήπεδο. Προετοιμαζόμουν ώστε σταδιακά να μπω στο κανονικό πρόγραμμα. Κάπου εκεί ξεκίνησαν όλα, έπειτα από μια διαφωνία μου για κάτι που συνέβη. Χαρακτήρισα μια κατάσταση ως ξεφτίλα, η διοίκηση θίχτηκε και ακολούθως μου ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας μας.

Το γεγονός ότι από τη διοίκηση του Αιολικού βγήκε προς τα έξω ότι είμαι τραυματίας μέχρι το τέλος της περιόδου είναι ψευδές. Η συνεργασία μας λύθηκε πριν καν γίνει κάποια εξέταση. Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα, όσο βρισκόμουν στη Μυτιλήνη και θα περίμενα τουλάχιστον να μη διαρρέονται ανακρίβειες. Εύχομαι καλή συνέχεια στους πρώην συμπαίκτες μου και να τερματίσει ο Αιολικός όσο πιο ψηλά μπορεί στο φετινό πρωτάθλημα».

Share it