Search

Στην Γ’ Εθνική και τον Άγιο Ιερόθεο ο πρώην “πράσινος” Κάρδαρης!

Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον 4ο όμιλο θα συνεχίσει ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού Κώστας Κάρδαρης που υπέγραψε με την ομάδα του Άγιου Ιερόθεου.

Στο πρώτο μισό της σεζόν με τους “πράσινους” είχε έντεκα συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τρεις στο Κύπελλο και ο 24χρονος φιλοδοξεί να βοηθήσει τους Περιστεριώτες στη μάχη που δίνουν για την άνοδο. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην τέταρτη θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έχοντας πέντε βαθμούς λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ιωνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Κωνσταντινο Κάρδαρη. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 24 χρονών (5/4/1992) και δεξιοπόδαρος μεσοαμυντικός.

Προηγούμενος σταθμος της καριέρας του ήταν ο Πανθρακικός στον οποίο αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια σε πρωτάθλημα (Football League) και Κύπελλο Ελλάδας σημειώνοντας μάλιστα και ένα γκολ.

Εκτός από την ομάδα της Κομοτηνής, το νέο απόκτημα της ομάδας μας έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΑΟΤ Αλίμου με τον οποίο κατέκτησε αήττητος πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής πριν από μερικά χρόνια, στον Αθηναϊκο και στα τμήματα υποδομής του Αθηναϊκού.

Καλωσορίζουμε τον Κώστα Κάρδαρη στην οικογένεια του Άγιου Ιερόθεου και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο με υγεία».

Share it