Search

Παίκτης του Απόλλων Καλαμαριάς ο πρώην “πράσινος” Πετρούσης!

Την απόκτηση του πρώην αμυντικού του Πανθρακικού, Παναγιώτη Πετρούση ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή (10/2) ο Απόλλωνας Καλαμαριάς.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Πανθρακικό και θα ενισχύσει την προσπάθεια των «κοκκινόμαυρων» για την άνοδο στην Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Απόλλωνα ανακοινώνει με ικανοποίηση την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Πετρούση, κεντρικού αμυντικού ο οποίος από το καλοκαίρι αγωνίζονταν στον Πανθρακικό (Football League).

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στην  Θεσσαλονίκη στις 11 Αυγούστου 1992 και για μια διετία  (2007-2009)  στα πρώτα «βήματα»  της καριέρας του θήτευσε στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Αγωνίστηκε ως δανεικός στη Νέα Ιωνία  (2009-2010) κι από την Κ20 του Αστέρα Τρίπολης, όπου βρέθηκε στη συνέχεια,  το καλοκαίρι του 2011 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ακόμη την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 αγωνίστηκε στην Κέρκυρα, στο πρωτάθλημα της Super League  κι ακολούθησαν οι θητείες του σε   Ηρακλή Ψαχνών, Πανηλειακό, Καμπανιακό, Πανθρακικό.

Υποδεχόμαστε  με χαρά τον Παναγιώτη στον Απόλλωνα και του ευχόμαστε υγεία για να ανέβει με την ομάδα μας  ξανά σε υψηλότερες Κατηγορίες».

Share it