Search

Με το «δεξί» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της αστυνομίας η Αλεξ/πολη, 3-0 την Ξάνθη (photos)

Η ομάδα ποδοσφαίρου της αστυνομικής διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης ήταν η νικήτρια στην πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της ΕΛ.ΑΣ. κόντρα στην αντίστοιχη της Ξάνθης, επικρατώντας 3-0 στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς».

Οι Εβρίτες είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όπως και τις περισσότερες ευκαιρίες και έφτασαν δίκαια στο τρίποντο.

Το σκορ άνοιξε με έυστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Δορουγιδένης στο 10′, ενώ μέχρι και το τέλος του α’ ημιχρόνου χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από την ομάδα του Βασίλη Τσιομλεκίδη, αλλά ο γκολκίπερ των Ξανθιωτών Χαϊδαβίδης ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε.

Στο β’ μέρος η Αλεξ/πολη μπήκε με την ίδια διάθεση και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της με σουτ του Παγωνίδη μέσα από την περιοχή στο 60′. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γκουντενούδης που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς με κεφαλιά στο 70′. Οι περιπτώσεις που η Ξάνθη κατάφερε να απειλήσει ήταν λίγες, με την ομάδα του Έβρου να χάνει ευκαιρίες μέσα σε αυτές και δοκάρια για περισσότερα γκολ.

Συνθέσεις:

Αστυνομία Αλεξ/πολης (Βασίλης Τσιομλεκίδης): Τσιακιρίδης, Πετκίδης (Βλάχος), Καρασερίδης, Δανιήλ, Μπαρμπαγιάννης, Γύλος, Δορουγιδένης, Σταμπουλίδης (Παππούς), Παγωνίδης (Κυριακίδης), Λαμπίδης (Γκουντενούδης), Πασχαλης (Παπαχρήστου).

Αστυνομία Ξάνθης (Απόστολος Κουτρουλός): Χαϊδαβίδης, Δαλακούρας, Φίλος, Κουτρουλός (Ηλιάδης), Μπακάλογλου, Τερζάκης, Ταξίδης (Κετίπης), Ιωαννίδης, Κολγκιώνης, Χτίστης, Λαζαρίδης (Παϊσιάδης).

Διαιτητής: Σουβαράς – Βοηθοί: Ναζιρόπουλος, Κελεσίδης.

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Share it