Search

Με προβλήματα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με Ξάνθη!

Το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα ματς με την Ξάνθη τελείωσε επιτυχημένα για τον ΠΑΟΚ, με τους “ασπρόμαυρους” την Κυριακή να επιστρέφουν στην πόλη  της Θράκης αυτή τη φορά για τη Super League. Ένα τελείως διαφορετικό ματς που θα έχει και αλλαγές σε πρόσωπα.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας και τους τιμωρημένους Πέδρο Ενρίκε και Λέο Μάτος . Αντίθετα επιστρέφει ο Στέφανος Αθανασιάδης , ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Σχετικά με τον Κάνιας , ο Ισπανός ποδοσφαιριστής το πρωί του Σαββάτου (11.02) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να φανεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον έσω πλάγιο σύνδεσμο.  Σε ό,τι αφορά στο υπόλοιπο ιατρικό δελτίο ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης κι από τη Δευτέρα (13.02) αναμένεται να γυρίσει σταδιακά στις προπονήσεις.

Ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαιους κι ανεβάζει κι αυτός ρυθμούς για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στην Ξάνθη ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης κι αποφόρτισης με ασκήσεις στην πισίνα και θεραπεία στους διαδρόμους νεροφλεξολογίας και στην κρυοσάουνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας με παιχνίδια σε μικρό χώρο και στα τελειώματα.

Share it