Search

Και επίσημα στα “ασπρόμαυρα” Γκιντίδης και Κυριαλάνης!

Όπως είχατε διαβάσει πρώτοι απο το Sportsaddict με την φανέλα του ΠΑΟΚ θα αγωνίζονται μέχρι το φινάλε της φετινής αγωνιστικής σαιζόν οι Κωνσταντίνος Γκιντίδης(Θυμηθείτε ΕΔΩ) και Θανάσης Κυριαλάνης(Θυμηθείτε ΕΔΩ), με την επιβεβαίωση να έρχεται με την επίσημη ανακοίνωση της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ.

Στην επίσημη αναφορά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

“Ο Κωvσταντίνος Γκιντίδης, που αγωνίζεται τόσο στο κέντρο όσο και στα άκρα της άμυνας, προέρχεται από την ακαδημία της ΑΕ Διδυμότειχου, ενώ έχει προλάβει αν και γεννημένος το 1999 να αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο με την φανέλα του Πανθρακικού, τόσο στην Football League όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας. Εντάχθηκε στην ομάδα της Κομοτηνής σε ηλικία 16 ετών και μετά από δύο γεμάτες σεζόν στην Κ17, πήρε προαγωγή για την πρώτη ομάδα.

Ίδια περίπτωση και ο Θανάσης Κυριαλάνης. Γεννήθηκε στην Κομοτηνή και είχε παρόμοια πορεία με τον Γκιντίδη. Αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής και έχει και αυτός παραστάσεις με την Α Ομάδα του Πανθρακικού, όπως και με τις Κ15 και Κ17.

Η αποχώρηση της θρακικής ομάδας από το πρωτάθλημα άφησε χωρίς ποδοσφαιρική στέγη τους δύο ταλαντούχους παίκτες, με τον ΠΑΟΚ να επενδύει σε αυτούς και να τους εντάσσει στο PAOK Academy.”

Share it