Search

Απο τον Πανθρακικό στον Ηρακλή ο Εβρίτης Κώστας Παπαδόπουλος!

Στην ομάδα του Ηρακλή θα συνεχίσει την καριέρα του ο 18χρονος Κώστας Παπαδόπουλος απο τις Φέρες του Έβρου, που λόγω της αποχώρησης του Πανθρακικού έμεινε ελεύθερος απο την ομάδα της Κομοτηνής και πλέον θα αγωνίζεται με τα “κυανόλευκα” του Ηρακλή.

Ο νεαρός κίπερ κατάγεται απο τις Φέρες, και πρωτόπαιξε στην Ακαδημίας της τοπικής Θράκης Φερών για να ακολουθήσουν ο Εθνικός και εν συνεχεία η Ακαδημία του Παναγιώτη Λογαρά, Ολυμπιακός Απαλός Αλεξανδρούπολης. Εκεί τον είδαν οι ιθύνοντες του Πανθρακικού και προχώρησαν στην απόκτηση του σε ηλικία 16 χρονών το καλοκαίρι του 2014, ενισχύοντας αρχικά την Κ17 των “πράσινων” και ένα χρόνο αργότερα την Κ20 του Πανθρακικού.

Το καλοκαίρι του 2016 ο Κωνσταντίνος όπως και πολλοί νεαροί παίκτες της ομάδας Νέων του Πανθρακικού έγινε επαγγελματίας και ξεκίνησε προπονήσεις με την ανδρική ομάδα του Πανθρακικού. Πλέον ο ταλαντούχος νεαρός Εβρίτης θα φορά την φανέλα της ομάδας Νέων του “γηραιού”.

Θυμίζουμε πως στον Ηρακλή αγωνίζεται ακόμη ένας Εβρίτης, ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Βοσνακίδη που είναι στην πρώτη ομάδα των “κυανόλευκων”, ενώ δεν αποκλείεται ο Παπαδόπουλος να έχει μαζί του ακόμη έναν Εβρίτη η μεταγραφή του οποίου είναι στα σκαριά δεν έχει όμως ολοκληρωθεί ακόμη.

 

Share it