Search

Άγγιξε την πρωτιά για δεύτερη εβδομάδα στο Blind Taste η Βίκυ Σουπιάδου που έχασε την πρωτιά για έναν πόντο!

Στο νήμα έχασε την πρώτη θέση και το έπαθλο του νικητή για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στο Blind Taste η ξανθιώτισσα πρώην ποδοσφαιρίστρια Βίκυ Σουπιάδου, που με 78 βαθμούς έχασε για μόλις έναν βαθμό την πρώτη θέση.Τέταρτος τερμάτισε ο Εβρίτης Παναγιώτης Αντωνούδης.

Η 38χρονη Βίκυ Σουπιάδου, που κατάγεται από την Διομήδεια Ξάνθης, κατοικεί τα τελευταία 20 χρόνια στην Αθήνα όπου είναι υπεύθυνη καταστήματος εστίασης. Για όσους δεν γνωρίζουν η Βίκυ ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004, στην μοναδική συμμετοχή της Εθνικής Γυναικών σε Ολυμπιάδα μέχρι και σήμερα.

Το Blind Taste μεταδίδεται απο το Star Channel και παρουσιάζει ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, ουσιαστικά βάζει τέσσερις παίκτες σε μαγειρικές δοκιμασίες απο την Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή  οπού ανακηρύσσεται ο νικητής ο οποίος κερδίζει το έπαθλο των 1,000 ευρώ.

Η Βίκυ σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα απο την δεύτερη κιόλας μέρα του διαγωνισμού κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς και ειδικά την Πέμπτη με το 20αρι που μάζεψε να σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση τρεις βαθμούς πίσω  τον Λευτέρη, με τον οποίο είχαν ισοβαθμήσει την προηγούμενη εβδομάδα στην πρώτη θέση, και όλα έδειχναν πως οι δύο τους θα διεκδικούσαν ξανά την πρωτιά.

Η Βίκυ κατάφερε να ξεπεράσει τον Λευτέρη όμως η 64χρονη Κέλλυ Βέρσαλη χάρις το 10αρι που της έδωσε ο Παναγιώτης Αντωνούδης έφτασε τους 79 πόντους και κέρδισε κυριολεκτικά στο νήμα την ξανθιώτισσα Ολυμπιονίκη.

Εδώ τελείωσε το ταξίδι της Βίκυς στο Blind Taste έχοντας εξαιρετική παρουσία δείχνοντας σε όλους πως πέρα απο μια σπουδαία ποδοσφαιρίστρια είναι και μια εξαιρετική μαγείρισσα.

 

Share it